Hoe Vertragingen In Games Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Vertragingen In Games Te Verwijderen
Hoe Vertragingen In Games Te Verwijderen

Video: Hoe Vertragingen In Games Te Verwijderen

Video: Hoe Vertragingen In Games Te Verwijderen
Video: Hoe programma's te verwijderen op Mac | Applicatie permanent verwijderen op Mac 2024, Mei
Anonim

De meeste min of meer ervaren gamers zijn minstens één keer een probleem tegengekomen als fouten die optreden tijdens het spelen. In computerjargon worden dergelijke fouten vaak 'vertragingen' genoemd. De manieren om dergelijke fouten direct op te lossen, zijn afhankelijk van de oorzaak van hun optreden. Daarom zal een uitleg worden gegeven over de manieren om vertragingen te elimineren, samen met een indicatie van de oorzaak van het probleem.

Hoe vertragingen in games te verwijderen
Hoe vertragingen in games te verwijderen

Noodzakelijk

  • - Handleiding voor het gebruik van je moederbord (paragraaf over BIOS-update);
  • - Vaardigheden voor het updaten van videokaartstuurprogramma's;
  • - Vaardigheden voor het updaten van DirectX;
  • - Mogelijkheid om de technische parameters van uw computer te bepalen.

instructies:

Stap 1

In feite kunnen alle fouten die optreden in computerspellen slechts twee redenen hebben: problemen met de zogenaamde "hardware", dat wil zeggen de hardware van de computer, evenals problemen met software. Laten we deze soorten problemen afzonderlijk bekijken. Problemen met betrekking tot hardware: Verkopers van schijven met computerspellen zijn waarschijnlijk meer dan eens in situaties gekomen waarin de koper na het kopen van een bepaalde schijf al snel boos terugkwam en zei dat hij het spel niet kon starten. gevallen suggereert dit dat de computer van deze klant het spel gewoon "niet trekt", dat wil zeggen dat er niet genoeg rekenkracht is. Om deze incidenten te voorkomen, moet je de technische specificaties van het spel zorgvuldig lezen voordat je het koopt. U moet ook weten waartoe uw computer in staat is, namelijk parameters zoals de grootte van het RAM (MB), de frequentie van de processor (Mhz), de grootte van het videogeheugen (MB) en het merk van de video kaart. Ontdek welk besturingssysteem op uw computer is geïnstalleerd en hoeveel vrije ruimte op de harde schijf beschikbaar is. Dit bespaart u herhaalde reizen naar de winkel voor een terugbetaling en bespaart u zenuwen. Het kan ook zijn dat het spel is gestart, maar het "vertraagt". In dit geval kan de reden voor de "remmen" ook "zwak ijzer" zijn. Haast u echter niet om meteen een nieuwe videokaart te kopen of extra RAM-geheugen te kopen. Misschien ligt het probleem in de software.

Stap 2

Softwareproblemen: Als alles min of meer duidelijk is met de hardware (er is niet genoeg RAM - ik ging het kopen enzovoort), dan is het softwaregedeelte een beetje ingewikkelder. Installeer en update uw antivirussoftware ruim van tevoren. Door ervoor te zorgen dat uw computer vrij is van virussen, vergroot u uw kansen om vertragingen met succes te verhelpen aanzienlijk.

Stap 3

Zorg ervoor dat de stuurprogramma's van uw grafische kaart up-to-date zijn. Een stuurprogramma is een programma dat de werking ervan bestuurt. De beschikbaarheid van nieuwe stuurprogramma's garandeert tot op zekere hoogte dat de kaart correct zal werken. Toegegeven, het komt soms voor dat de nieuwste versies niet altijd beter zijn dan de beproefde versies. Dit wordt alleen proefondervindelijk ontdekt. Het wordt aanbevolen om alleen de nieuwste stuurprogramma's te downloaden van de officiële websites van de fabrikant van uw videokaart.

Stap 4

Installeer de nieuwste versie van DirectX. Dit is software (of liever, een set bibliotheken) voor het verwerken van videobeelden. Distributies met DirectX zijn bijna altijd inbegrepen op schijven met games, maar veroudering treedt zeer snel op (na 3 maanden), dus het is beter om te downloaden van de officiële Microsoft-website (de link staat in de overeenkomstige sectie).

Stap 5

Controleer op patches voor het spel. Zelfs als de stuurprogramma's en DirectX vers zijn en er nog steeds vertragingen zijn, kan het probleem in het spel zelf liggen. Soms komt het voor dat zelfs officiële publicaties fouten bevatten. Dit wordt verholpen door speciale "patches" voor het spel te installeren, patches genaamd. Je kunt hun beschikbaarheid controleren op de officiële sites die aan het spel zijn gewijd.

Stap 6

Controleer de status van het BIOS van uw computer. Helaas, zelfs als alles perfect lijkt te zijn, er geen virussen zijn en alle programma's de nieuwste zijn, kan een verouderde BIOS-versie een zwak punt worden. Het spel kan volledig plotseling eindigen, terwijl het tegelijkertijd de werking van het hele besturingssysteem verstoort. Raadpleeg de handleidingen van uw moederbord voor informatie over upgrades. Meestal staat daar alles gedetailleerd en duidelijk beschreven.

Aanbevolen: