Hoe Vertragingen In De COP . Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Vertragingen In De COP . Te Verwijderen
Hoe Vertragingen In De COP . Te Verwijderen

Video: Hoe Vertragingen In De COP . Te Verwijderen

Video: Hoe Vertragingen In De COP . Te Verwijderen
Video: Cedar - hoe om te groeien zaailingen Pínus sibírica 2024, Mei
Anonim

De meeste gebruikers die computerspelletjes spelen met internettoegang hebben te maken gehad met bepaalde problemen. Het is belangrijk om te begrijpen dat vertragingen en vertragingen in het spel meestal niet gerelateerd zijn aan de snelheid van netwerktoegang.

Hoe vertragingen in de COP. te verwijderen
Hoe vertragingen in de COP. te verwijderen

Het is nodig

  • - Counter-Strike-spel;
  • - tekstverwerker.

instructies:

Stap 1

Met de mogelijkheden van Counter-Strike kun je de gameplay-instellingen zeer nauwkeurig aanpassen. Dankzij deze functie kan elke speler onafhankelijk de parameters kiezen die voor hem geschikt zijn. Open het menu "Mijn Computer" en ga naar de spelmap.

Stap 2

Open de cstrike-directory en maak een tekstdocument waarvan de naam cijfers en Latijnse letters zal bevatten. Gebruik voor het gemak de naam NoLags. Wijzig de extensie van het resulterende bestand van txt in cfg.

Stap 3

Open dit document met Kladblok of WordPad. Voer om te beginnen het commando sv_unlag in en stel hiervoor parameter 1 in. Dit is een standaardspelfunctie waarmee de rest van de commando's die je nodig hebt ook kunnen werken.

Stap 4

Stel nu de parameter in op 0 voor de opdracht cl_download_ingame. Deze functie verbiedt het downloaden van bestanden tijdens het spelen. Voer de volgende opdrachten achter elkaar in: sv_unlagmax "0.5"; max_shells "0"; max_smokepuffs "0"; cl_weather "0"; cl_lb "1"; cl_nodelta "0".

Stap 5

Stel de parameter cl_rate in op 25000. Stel de functies cl_cmdrate en cl_updaterate in op 101. Sla het bestand op. Maak een nieuw tekstdocument. Hernoem het naar userconfig.cfg.

Stap 6

Open het resulterende bestand en voer de opdracht exec NoLags.cfg erin in. nu wordt je configuratie geladen na het starten van het spel. Open Counter-Strike en maak verbinding met de server van uw keuze.

Stap 7

Druk op de Tab-toets en bekijk de metriek in de kolom Ping. Als de waarde hoger is dan 50 ms, wijzigt u enkele configuratie-instellingen. Verlaag de waarden voor cl_cmdrate en cl_updaterate. Stel de indicator voor het eerste team in op 5 eenheden minder dan voor het tweede.

Stap 8

Onthoud dat de twee aangegeven commando's verantwoordelijk zijn voor het aantal pakketten dat per seconde wordt verzonden. Een aanzienlijke vermindering ervan zal ertoe leiden dat een deel van de informatie van de server eenvoudigweg niet naar de client wordt verzonden.

Aanbevolen: