Hoe .mpeg 4 . Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe .mpeg 4 . Te Bekijken
Hoe .mpeg 4 . Te Bekijken
Anonim

Door de ontwikkeling van nieuwe videocompressie-indelingen kunt u de kwaliteit behouden en tegelijkertijd de grootte verkleinen. Echter, vaak vanwege deze diversiteit, lijdt een gewone gebruiker die de fijne kneepjes van bestaande formaten en codecs niet begrijpt.

Hoe.mpeg 4. te bekijken
Hoe.mpeg 4. te bekijken

instructies:

Stap 1

Start een multimedia-videoprogramma op uw computer. Het Windows-besturingssysteem heeft een ingebouwde Windows Media Player. Om het te starten, selecteert u "Start" -> "Alle programma's" -> "Windows Media Player". In het programma dat wordt geopend, selecteert u rechtsboven het tabblad "Afspelen". Sleep het mpeg4-bestand naar het lijstvenster hieronder waar staat "Sleep items hierheen". Klik daarna op de knop "Afspelen" in de programma-interface.

Stap 2

Er is een andere manier om bestanden in mpeg4-indeling te bekijken. Gebruik Verkenner om de map te openen waarin de gewenste video zich bevindt. Dubbelklik op het bestand, waardoor het standaard afspeelprogramma wordt gestart.

Stap 3

Om onafhankelijk het programma te selecteren waarmee u het wilt bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand, beweegt u de muisaanwijzer over het item "Openen met" en selecteert u de gewenste toepassing in de lijst die verschijnt. Als het niet in de lijst staat, klikt u op het item "Programma selecteren". Zoek en selecteer in het geopende venster het gewenste programma. Als het er niet is, klik dan op de knop "Bladeren". Zoek in het verkennervenster dat verschijnt naar de gewenste toepassing.

Stap 4

Als het mpeg4-bestand niet kan worden afgespeeld, installeer dan de juiste codec om het te kunnen afspelen. Windows Media Player zal u vragen om de vereiste codec op internet te vinden. Wacht tot het einde van het zoek- en installatieproces.

Stap 5

Als de codec niet wordt gevonden of als u deze zelf moet installeren, start u een internetbrowser. Ga naar een van de sites waar je codecs kunt downloaden. Voorbeelden zijn free-codecs.com, free-codecs.ru, enz. Download de vereiste codec en installeer deze door te dubbelklikken op het installatiebestand.

Aanbevolen: