Scripts Aanpassen

Inhoudsopgave:

Scripts Aanpassen
Scripts Aanpassen
Anonim

Het opzetten van scripts hangt volledig af van de inhoud van de site. Bij gebruik ervan is het noodzakelijk om de relevantie van de voorgeschreven informatie te controleren, anders werken ze niet meer.

Scripts aanpassen
Scripts aanpassen

Noodzakelijk

HTML-editor

instructies:

Stap 1

Bepaal het type script, of het een element is dat in de browser wordt uitgevoerd (clientscript), of dat het rechtstreeks vanaf de site wordt gestart. De eerste hebben de.js-extensie, de laatste -.php. Zorg ervoor dat u de extensie controleert, want het script werkt mogelijk niet. Controleer ook de interpunctie bij het gebruik van de code en pas op voor het gebruik van haakjes.

Stap 2

Controleer in server-side scripts altijd het pad naar de bestanden, als er een in de code is geschreven. Er kunnen problemen ontstaan bij het wijzigen van de mapstructuur, het hernoemen, vervangen of verwijderen van bestanden, in welk geval het script opnieuw moet worden geschreven, omdat het verwijst naar het ontbrekende item.

Stap 3

Als het script dat u gebruikt niet werkt, controleer dan de locatie in de paginacode. Clientscripts moeten worden geschreven vóór de tag op de afsluitende pagina,.php kan in de koptekst staan.

Stap 4

Als u niet over de vaardigheden beschikt om scripts aan te passen, download dan voorbeelden en sjablonen die op internet zijn geplaatst. Je kunt ze vinden op verschillende blogs van webdesigners, webprogrammeerforums, thematische sites. Vergeet ook niet om verschillende literatuur over dit onderwerp te gebruiken, maar de beste manier om te leren hoe u scripts moet configureren en gebruiken, is door uw ervaring met het schrijven ervan uit te breiden.

Stap 5

Download speciale software als u van plan bent webpagina's te blijven bewerken en scripts te schrijven. Installeer ook vooraf verschillende browsers op uw computer, die momenteel het populairst zijn onder internetgebruikers. Dit is nodig om de juistheid van de weergave van hun inhoud in verschillende soorten browsers te controleren. Als het script in een van hen niet correct werkt, probeer het dan te bewerken, rekening houdend met de eigenaardigheden van de browser.

Aanbevolen: