Een Audiotrack Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Audiotrack Kiezen
Een Audiotrack Kiezen

Video: Een Audiotrack Kiezen

Video: Een Audiotrack Kiezen
Video: Hoe het juiste hefboomproduct kiezen? 2024, Mei
Anonim

Veel mensen kennen de situatie waarin je een film downloadde, maar om een onbekende reden spreken de personages, die niet aan de verwachtingen voldoen, met elkaar in de taal van de auteurs van de film. Of, omgekeerd, je leert een taal en wil je kennis consolideren door films en tv-series in de originele taal te kijken, maar je hoort alleen de vertaling. In dergelijke gevallen moet u de juiste audiotrack kiezen.

Een audiotrack kiezen
Een audiotrack kiezen

instructies:

Stap 1

Om een audiotrack te selecteren in een van de meest voorkomende mediaspelers - De KMPlayer, klikt u tijdens het spelen met de rechtermuisknop in het venster en selecteert u "Audio" in het menu dat wordt geopend. Ga in de vervolgkeuzelijst naar de regel "Stream selection" en in het menu dat verschijnt, zie je alle audiotracks in het videobestand. Wanneer je naar een andere audiotrack overschakelt, spreken de filmpersonages direct de geselecteerde taal.

Stap 2

Als je liever een film kijkt met de VLC-speler, kun je de soundtrack selecteren door naar het menu "Audio" te gaan. Selecteer onder andere "Audio Track" en in het vervolgkeuzemenu ziet u een lijst met alle beschikbare audiotracks. De keuze van de gewenste audiotrack wordt uitgevoerd door een simpele muisklik op de naam.

Stap 3

Op een vergelijkbare manier kunt u de audiotrack selecteren in de veelgebruikte Media Player Classic. Ga na het starten van het programma naar het menu "Afspelen" en selecteer "Audio". In het submenu dat wordt geopend, ziet u een lijst met beschikbare audiotracks, die u beurtelings kunt doorlopen totdat u een audiotrack vindt met de taal die u nodig hebt.

Aanbevolen: