Hoe Wespen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Wespen Te Verwijderen
Hoe Wespen Te Verwijderen

Video: Hoe Wespen Te Verwijderen

Video: Hoe Wespen Te Verwijderen
Video: Wespen nest verwijderen, hoe doe ik dit. 2024, April
Anonim

Het besturingssysteem is een noodzakelijk element in het werk van elke computer. Nu is er een enorme variëteit en in principe gebruikt iedereen de Windows-familie.

Hoe wespen te verwijderen
Hoe wespen te verwijderen

Noodzakelijk

Multiboot-schijf met besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Aangezien het bestaan van een computer onmogelijk is zonder het bestaan van een besturingssysteem, zullen we naast het verwijderen ook het proces van het installeren van een nieuw besturingssysteem bespreken. Er is een nieuwe besturingssysteemschijf vereist. U kunt ook met uw eigen hand op de media opnemen, elk systeem dat u maar wilt. Maar je kunt ook een schijf kopen.

Stap 2

De volgende stap is om alle benodigde gegevens van de systeemschijf op een andere partitie op te slaan. Desktopbestanden, informatie in de map Mijn documenten en andere informatie die u nodig hebt, moeten worden opgeslagen. Anders gaan de gegevens voor altijd verloren.

Stap 3

Installeer de opstartfunctie in Bios vanaf de diskettedrive. Dit is nodig zodat bij het opstarten niet de harde schijf wordt geladen, maar de schijf in de drive. We starten de computer opnieuw op, gaan naar het multiboot-schijfmenu. We kiezen ervoor om het besturingssysteem te installeren. Wij volgen de aanwijzingen.

Stap 4

Wanneer het systeeminstallatiemenu verschijnt, kunnen we twee dingen doen. Wanneer u een harde schijfpartitie specificeert om het besturingssysteem te installeren, kunt u Installeren selecteren in dezelfde map als het vorige systeem. Hiermee wordt het oude besturingssysteem verwijderd, maar blijven er mappen en bestanden achter die handmatig moeten worden verwijderd. Daarom kunt u er het beste voor kiezen om met NTFS te formatteren. Bij het formatteren worden alle gegevens in de sectie verwijderd, dus we hebben deze eerder opgeslagen. Na het formatteren wordt het systeem geïnstalleerd. Het oude systeem wordt verwijderd. U kunt programma's gebruiken om schijfpartities te formatteren. In dit geval zal het echter nog steeds nodig zijn om een nieuw besturingssysteem te installeren.

Aanbevolen: