Hoe Maak Je Een Systeemretour?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Systeemretour?
Hoe Maak Je Een Systeemretour?

Video: Hoe Maak Je Een Systeemretour?

Video: Hoe Maak Je Een Systeemretour?
Video: Hoe kan 5000 euro je hele leven veranderen? 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende bewezen technieken waarmee u het besturingssysteem snel kunt herstellen naar de werkende staat in het geval van een virusinfectie of het uitvallen van bepaalde functies.

Hoe maak je een systeemretour?
Hoe maak je een systeemretour?

Noodzakelijk

DVD-schijf

instructies:

Stap 1

Als u de herstelfunctie van het Windows Seven-besturingssysteem wilt gebruiken, moet u automatische herstelcontrolepunten inschakelen. In sommige situaties is het mogelijk om deze records zelf aan te maken. Open de eigenschappen van het menu Deze computer.

Stap 2

Ga naar het item "Systeembeveiliging" in de linkerkolom. Zoek op het gelijknamige tabblad het menu "Beschermingsinstellingen". Als het opschrift "Uitgeschakeld" is geconfigureerd tegenover de systeempartitie van de schijf, klikt u op de knop "Configureren".

Stap 3

Selecteer 'Systeeminstellingen en eerdere versies van bestanden herstellen'. Bekijk de inhoud van het menu Schijfgebruik. Stel de hoeveelheid harde schijf in die wordt gebruikt om controlepunten voor systeemherstel te maken. Het wordt aanbevolen om hiervoor meer dan 1,5 GB harde schijf toe te wijzen.

Stap 4

Om de vereiste toestand van het systeem op het juiste moment te herstellen, maakt u er een afbeelding van. Open het Configuratiescherm-menu. Ga naar het menu "Systeem en beveiliging". Open het submenu "Back-up en herstel". Ga naar "Een systeemkopie maken".

Stap 5

Selecteer een locatie om deze afbeelding op te slaan. Idealiter zou dit een draagbare USB-drive moeten zijn, maar u kunt een van de partities van de geïnstalleerde harde schijf gebruiken. Klik volgende". Klik in het volgende venster op de knop "Archief" en wacht op het maken en opnemen van de systeemkopie.

Stap 6

Om het herstelproces te kunnen starten in gevallen waarin u het besturingssysteem niet kunt opstarten, maakt u een systeemherstelschijf. Open hiervoor een soortgelijk item in het menu "Back-up en herstel".

Stap 7

Plaats een lege dvd in uw station, selecteer deze schijflezer en klik op de knop Schijf maken.

Stap 8

In geval van een systeemstoring, plaatst u deze schijf in het station en start u deze. Selecteer "Systeemherstel". Geef de image of het controlepunt van het besturingssysteem op om het te herstellen.

Aanbevolen: