Hoe Soundtracks In Films Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Soundtracks In Films Te Kiezen
Hoe Soundtracks In Films Te Kiezen

Video: Hoe Soundtracks In Films Te Kiezen

Video: Hoe Soundtracks In Films Te Kiezen
Video: Quentin Tarantino's Jukebox | How a Soundtrack Makes a Movie 2024, Mei
Anonim

Elk videobestand heeft video- en audiotracks. In een opname is een videotrack slechts in één instantie aanwezig, maar er kunnen meerdere audiotracks aan elk bestand worden toegevoegd. Met deze functie kun je dezelfde film in verschillende talen of met verschillende stemacteurs bekijken. De overeenkomstige functies van de spelers worden gebruikt om van audio te wisselen.

Hoe soundtracks in films te kiezen
Hoe soundtracks in films te kiezen

instructies:

Stap 1

Open het bestand met een speler die op uw computer is geïnstalleerd. Het is vermeldenswaard dat de Windows Media Player die is opgenomen in de standaardset met programma's in eerste instantie geen ondersteuning biedt voor het wisselen van audiotracks, en daarom moet u een ander hulpprogramma gebruiken. Een van de meest populaire en complete programma's voor het bekijken van video's zijn VLC, KMPlayer of Media Player Classic, waarmee u tussen audiobronnen kunt schakelen.

Stap 2

Download en installeer een van de bovenstaande spelers. Het is vermeldenswaard dat Media Player Classic is opgenomen in het K-Lite Codecs Pack en mogelijk al op uw computer is geïnstalleerd als u de codecs eerder hebt geïnstalleerd.

Stap 3

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, klikt u met de rechtermuisknop op de video die u wilt afspelen. Selecteer in de lijst die verschijnt de speler die u zojuist hebt geïnstalleerd. Wacht tot het toepassingsvenster wordt gestart en begin met het afspelen van de video.

Stap 4

Als u de VLC-mediaspeler gebruikt, wordt het wisselen van tracks uitgevoerd met behulp van het contextmenu dat beschikbaar is nadat u met de rechtermuisknop op het afspeelgebied van de afbeelding hebt geklikt. Selecteer onder de opties die verschijnen "Audio" - "Audio Track". Klik op de gewenste track tussen de aangeboden opties. Het geselecteerde geluid wordt automatisch samen met de video in het afspeelvenster gestart.

Stap 5

Als u besluit KMPlayer te gebruiken, gebeurt het opnemen van de gewenste opname op dezelfde manier. Klik met de rechtermuisknop in het programmavenster en selecteer vervolgens "Audio" - "Streamselectie". Selecteer in de lijst die verschijnt de track die u wilt gebruiken.

Stap 6

Voor Media Player Classic wordt een vergelijkbare functie gebruikt, toegankelijk door op de rechtermuisknop te drukken. In het contextmenu moet u het gedeelte Audio selecteren en vervolgens op het gewenste audiobestand klikken om af te spelen. Het menu voor het wisselen van parameters is ook beschikbaar in het gedeelte Afspelen - Audio van de bovenste werkbalk van het programma.

Aanbevolen: