Hoe Films Op Schijven Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Films Op Schijven Op Te Slaan
Hoe Films Op Schijven Op Te Slaan

Video: Hoe Films Op Schijven Op Te Slaan

Video: Hoe Films Op Schijven Op Te Slaan
Video: Ringen en schijven 8mm by Textielstad 2024, Mei
Anonim

De moderne filmindustrie zit vol met interessante en betekenisvolle films. Helaas is er niet altijd tijd om de nieuwe releases in de bioscoop te bekijken, en het geheugen van computers is niet onmetelijk. Er is maar één uitweg: films op schijven opslaan, zodat u ze op elk moment kunt bekijken. Het zal niet moeilijk zijn om dit te doen - een paar eenvoudige handelingen, en nu is je eigen filmbibliotheek klaar.

Hoe films op schijven op te slaan
Hoe films op schijven op te slaan

Noodzakelijk

U hebt nodig: computer, Nero-software, dvd

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om films op schijven op te slaan, is met het Nero-programma en in alle varianten. Bijvoorbeeld met Nero Express. Open het programma via "Start - Nero - Nero Express" of door op de snelkoppeling op het bureaublad te klikken.

Stap 2

In het dialoogvenster dat aan de linkerkant verschijnt, selecteert u Video's / Afbeeldingen en vervolgens Dvd-videobestanden. Als u Gegevens-dvd maken selecteert, wordt de video mogelijk niet op de schijf gebrand of wordt deze mogelijk niet afgespeeld op standaard dvd-spelers en kunt u de film alleen op uw computer bekijken. En opnemen in dvd-videoformaat maakt het mogelijk een schijf van hoge kwaliteit op te nemen die op alle apparaten kan worden afgespeeld.

Stap 3

Klik in het volgende dialoogvenster op de knop "Toevoegen", zodat u het gewenste videobestand (of meerdere bestanden) van uw computer kunt selecteren om naar schijf te kopiëren. Nadat de taak is voltooid, klikt u op "Sluiten". Denk aan de opslagcapaciteit van een dvd: er kunnen twee tot vier kleine films op. Je kunt onderaan zien hoe druk de schijf al is, waar de schaal van de geheugengrootte wordt weergegeven. De bezette ruimte wordt groen weergegeven, zodra u de limiet overschrijdt, verschijnt er een rode lijn en worden de extra megabytes in het geel weergegeven. In dit geval verschijnt een knop "Verwijderen" onder de knop "Toevoegen" en kunt u het extra videobestand verwijderen om de schijf niet te overbelasten en de resterende films met succes op te slaan. Klik na het voltooien van de selectie op Volgende.

Stap 4

De volgende stap is het selecteren van een station voor opname en een schijfnaam. U kunt de voorgestelde optie als standaard laten staan, of u kunt uw eigen optie schrijven door in dit venster te klikken. Daarnaast is er een kleine pijl aan de linkerkant, door erop te klikken kunt u de opnamesnelheid van het videobestand wijzigen. Als je moderne technologie hebt, kun je de standaardsnelheid van 18x (24930 Kb/s) laten staan. Maar het is beter om een universele snelheidsoptie te plaatsen waarmee u films op oude spelers kunt bekijken - 8x (11.080 Kb / s). Klik op Opnemen.

Stap 5

Als u een dvd-r-schijf hebt genomen, vraagt het programma of u een schijf met of zonder multisessie wilt branden. Multisessie is de mogelijkheid om vervolgens enkele bestanden aan de schijf toe te voegen. Dit heeft op geen enkele manier invloed op het eindresultaat, dus u kunt op elke optie klikken.

Stap 6

Aan het einde van de opname ziet u het opschrift "Branden succesvol voltooid", en het station zal de schijf zelf uitwerpen. Het is aan te raden om direct na te gaan hoe hij zich heeft ingeschreven. Sluit het Nero-programma en probeer de schijf af te spelen. Als het goed leest, heb je alles goed gedaan en kun je in je vrije tijd de gewenste film bekijken.

Aanbevolen: