Vind Niet-opgeslagen Bestanden

Inhoudsopgave:

Vind Niet-opgeslagen Bestanden
Vind Niet-opgeslagen Bestanden

Video: Vind Niet-opgeslagen Bestanden

Video: Vind Niet-opgeslagen Bestanden
Video: Vind verloren bestanden terug in Windows (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Sommige bestanden die we niet handmatig op de computer hebben opgeslagen, kunnen vanaf de harde schijf worden geopend. In de meeste gevallen gebeurt dit wanneer ze zijn gemaakt door bepaalde programma's die periodieke back-ups bieden.

Vind niet-opgeslagen bestanden
Vind niet-opgeslagen bestanden

instructies:

Stap 1

Als je een bestand hebt geopend dat je van internet hebt gedownload om het te bekijken en je kunt het nu, zonder het op te slaan, niet meer vinden, controleer dan de map Temp, die zich in de volgende map bevindt: C: / Documents and Settings / Username / Local Settings / Temp. Het bevat alle tijdelijke bestanden die je hebt gebruikt tijdens het werken met de browser voor een bepaalde periode, die je hebt ingesteld in de browserinstellingen. Het is het beste om de handmatige modus voor het opschonen van mapgegevens in de instellingen in te stellen, om in de toekomst geen informatie te verliezen.

Stap 2

Als u het document niet in Microsoft Office hebt opgeslagen, gebruikt u de functie om eerder bewerkte bestanden te herstellen. Dit wordt gedaan vanwege het feit dat het systeem voorziet in periodiek automatisch opslaan van documenten. Open het MS Office-programma dat aan het bewerken was en selecteer vervolgens de optie om niet-opgeslagen documenten (of werkmappen in Excel) te herstellen.

Stap 3

Om niet-opgeslagen bestanden te bekijken die in andere programma's zijn bewerkt, controleert u het menu van de software die u gebruikt voor de functie van het herstellen van niet-opgeslagen gegevens. Controleer ook de mappen voor tijdelijke opslag van gegevens, die zich mogelijk in het menu Toepassingsgegevens op uw lokale schijf bevinden, nadat u eerder de zichtbaarheid van verborgen systeemelementen hebt ingeschakeld in het menu "Mapopties" in het configuratiescherm van de computer.

Stap 4

Als u geen reservekopieën van niet-opgeslagen bewerkbare gegevens kunt vinden, zoekt u op de lokale schijf van uw computer op bestandsnaam, terwijl u geavanceerde opties inschakelt voor het scannen van systeemmappen en verborgen systeemelementen. Vergeet niet de geschatte datum te vermelden waarop uw bestand is gemaakt. Geef ook de naam op die is toegewezen aan nieuwe bestanden in het standaardprogramma dat u gebruikt.

Aanbevolen: