Waarom Bestanden Niet Worden Overgedragen

Waarom Bestanden Niet Worden Overgedragen
Waarom Bestanden Niet Worden Overgedragen

Video: Waarom Bestanden Niet Worden Overgedragen

Video: Waarom Bestanden Niet Worden Overgedragen
Video: Vind verloren bestanden terug in Windows (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Verschillende documenten, uitvoerbare programma's, afbeeldingen en video's worden als bestanden opgeslagen in microprocessorgestuurde apparaten. Als u deze documenten en programma's met iemand wilt uitwisselen, moet u de bijbehorende bestanden van het ene apparaat naar het andere verplaatsen. Meestal verloopt deze procedure zonder problemen, maar soms treedt er een fout op, waarvan de redenen meestal vrij standaard zijn.

Waarom bestanden niet worden overgedragen
Waarom bestanden niet worden overgedragen

Als u het bestand niet kunt overbrengen met een e-mailprogramma (instant messenger zoals ICQ, QIP, enz.), dan is de meest waarschijnlijke reden om de beveiliging van de ontvangende computer te configureren. Bij het verzenden van een bestand op deze manier gebruikt het berichtenprogramma dezelfde methoden die het meest worden gebruikt om de computer en allerlei soorten hackers binnen te dringen. Dergelijke inbraken moeten worden gestopt door een speciaal firewallprogramma. Als het is geïnstalleerd en correct werkt op de computer van de ontvanger, wordt het bestand geweigerd. Om dit obstakel te elimineren, moet u een uitzondering instellen op de beveiligingsregels in de programma-instellingen - specificeer het poortnummer dat door de messenger wordt gebruikt om berichten en bestanden te ontvangen. Daarnaast moet u in de instellingen van de messenger zelf de toestemming om bestanden te ontvangen controleren.

Soms is het niet mogelijk om bestanden over te zetten van een mobiele telefoon naar een computer of omgekeerd. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn, waarvan de eenvoudigste het gebrek aan communicatie tussen de twee apparaten is. Als ze met een kabel zijn verbonden, dan kan de telefoon slecht contact hebben tussen de stekker en de connector, en bij het verzenden via een bluetooth-verbinding kan het nodig zijn om het apparaat eerst naar de zoekmodus te schakelen. Bij het aansluiten van de telefoon op een computer bieden veel modellen aan om het type verbinding een paar seconden te selecteren en dit vervolgens zelf te doen. Als u geen keuze hebt gemaakt en de telefoon vergist zich, dan kan dit de onmogelijkheid van het overzetten van bestanden veroorzaken.

Veel telefoonmodellen werken niet rechtstreeks met het besturingssysteem van de computer en vereisen de installatie van extra software. In dit geval is het onmogelijk om bestanden over te zetten die een dergelijk propriëtair programma omzeilen.

Als gisteren de bestanden normaal in beide richtingen zijn gegaan en vandaag een fout optreedt bij het overbrengen naar de telefoon, dan is het zeer waarschijnlijk dat de geheugenkaart vol is. Gebruik in dat geval het geheugen van de telefoon om de bestanden op te slaan.

Aanbevolen: