Hoe De Naam Van Het Moederbord Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Naam Van Het Moederbord Te Bepalen?
Hoe De Naam Van Het Moederbord Te Bepalen?

Video: Hoe De Naam Van Het Moederbord Te Bepalen?

Video: Hoe De Naam Van Het Moederbord Te Bepalen?
Video: Welk moederbord moet ik nu kiezen? HIER is het antwoord! PC Detective #8 2024, Mei
Anonim

Om de merken en reeksen apparaten te bepalen die op een computer zijn aangesloten, zijn er verschillende methoden, en een daarvan is de installatie van speciale software. Wat moet hiervoor worden gedaan?

Hoe de naam van het moederbord te bepalen?
Hoe de naam van het moederbord te bepalen?

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - het Everest-programma.

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale hardwaredetectiesoftware om de naam van uw moederbord te achterhalen, bijvoorbeeld CPU-Z, Lavalys EVEREST, ASTRA32, HWiNFO32. Volg de link om het Everest-programma te downloaden https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3634681/, klik op de link met de naam van het programma en klik op de knop Downloaden. Vervolgens start de torrent-client, selecteer de map waarin u het bestand wilt opslaan en klik op de knop "OK"

Stap 2

Nadat het downloaden is voltooid, installeert u het programma op uw computer Om de naam van het moederbord te bepalen, voert u het programma uit met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad. Klik op de knop op de analysewerkbalk en wacht tot de scan is voltooid. Selecteer "Moederbord" in de boomachtige lijst aan de linkerkant. Het moederbordmodel wordt aan de rechterkant van het programma weergegeven.

Stap 3

Start uw computer opnieuw op, noteer de regel die onmiddellijk verschijnt wanneer de computer opstart op het scherm, naast de regel met de tekst Druk op DEL om setup te openen. Volg dan de link https://www.idhw.com/textual/guide/noin_mobo.html Om het merk van het moederbord te identificeren, selecteert u het item Logo en zoekt u een soortgelijk logo

Stap 4

Bepaal het model van het moederbord aan de hand van het uiterlijk, de kenmerken van het uiterlijk worden hieronder gegeven voor de meest voorkomende productiebedrijven. Bij ASUS-moederborden staat de naam direct boven de PCI-Ex grafische kaartsleuf. De namen in GIGABYTE-moederborden bevinden zich meestal tussen het geheugenslot en de processor, en de bordrevisie bevindt zich onderaan, in de linkerhoek onder het PCI-slot.

Stap 5

FOXCONN-moederbordfabrikanten schrijven de modelnaam in de regel op een witte sticker, die zich tussen de geheugenslots en de processor bevindt, vergelijkbaar met de locatie van de bordnaam op BIOSTAR-moederborden. Gebruik de afbeeldingen die op de site zijn geplaatst voor een succesvollere zoekopdracht

Aanbevolen: