Bestanden Kopiëren Van Een Computer

Inhoudsopgave:

Bestanden Kopiëren Van Een Computer
Bestanden Kopiëren Van Een Computer
Anonim

Er zijn verschillende manieren om bestanden naar de harde schijf van uw computer te kopiëren. Het draait allemaal om de effectiviteit van de methode, aangezien afzonderlijke informatie, die jammer is om te verliezen, gezien de mogelijkheid van een storing van de harde schijf, extra beveiligingsmaatregelen vereist.

Bestanden kopiëren van een computer
Bestanden kopiëren van een computer

instructies:

Stap 1

De meest gebruikelijke en tevens goedkoopste manier om informatie van een harde schijf naar een extra opslagmedium te kopiëren, is een cd. Het gemak van de methode is ook duidelijk in die zin dat absoluut alle moderne computers (zelfs "budget" en "kantoor" configuraties) zijn uitgerust met diskettestations, die het mogelijk maken om informatie van een computer op een cd op te nemen. Als er niet veel informatie is, dan is een eenvoudige cd best geschikt (meestal 700 megabyte), maar als er meer is, is het beter om een dvd-schijf te gebruiken (capaciteit van dubbelzijdig 8 gigabyte). Houd er rekening mee dat het beter is om informatie op dergelijke schijven niet op een "standaard" manier te branden, maar door een schijf te branden via Nero - CD DVD Burning. Gezien de lage kosten van de methode is het echter noodzakelijk om de bruikbaarheid van de bestanden te controleren op fouten (d.w.z. kopieer ze naar de computer na opname), aangezien iets correct kan worden opgenomen, maar iets niet.

Stap 2

Een andere vrij gebruikelijke methode is een USB-flashstation. Met de ontwikkeling van technologie is toegankelijkheid ontstaan. De grootte van de flashdrive is al veel groter dan die van conventionele schijven en dubbelzijdige dvd's. Het bewaren van gegevens is beter dan op schijven, de snelheid is hoger. Over het algemeen is de methode veel efficiënter dan cd's. Maar tegelijkertijd kost het zeker meer. Maar misschien is het beter om "op veilig te spelen" om bijzonder belangrijke informatie op te slaan.

Stap 3

Als er te veel informatie is en het volume van een flashstation of schijven duidelijk niet genoeg is, kunt u vrij vaak, in plaats van veel schijven op te nemen of zelfs meerdere flashstations te gebruiken, een externe harde schijf gebruiken. De methode is best handig voor het opslaan van grote informatie, omdat de volumes van dergelijke schijven behoorlijk indrukwekkend zijn en in principe niet onderdoen voor de gebruikelijke (1, 2 terabytes). De prijzen zijn redelijk, meestal goedkoper dan conventionele harde schijven. De snelheid is meestal precies hetzelfde als op standaard hdd's. Daarom is deze methode universeel voor het opslaan van omvangrijke informatie.

Aanbevolen: