Hoe Lettertypen Op Een Smartphone Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Lettertypen Op Een Smartphone Te Installeren
Hoe Lettertypen Op Een Smartphone Te Installeren

Video: Hoe Lettertypen Op Een Smartphone Te Installeren

Video: Hoe Lettertypen Op Een Smartphone Te Installeren
Video: Install Stylish Font style in Any Samsung One UI Device 😍🔥 2024, Mei
Anonim

Een smartphone is een telefoon met computerfuncties. Het ondersteunt software-installatie, surfen op internet en instant messaging. U kunt er ook lettertypen aan toevoegen om het uiterlijk van het menu te wijzigen.

Hoe lettertypen op een smartphone te installeren
Hoe lettertypen op een smartphone te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - smartphone.

instructies:

Stap 1

Voeg handmatig lettertypen toe aan uw smartphone. Kies je favoriete Cyrillische lettertype. Vervolgens moet u het aantal en de namen van lettertypen in de firmware van de smartphone achterhalen. Om dit te doen, start u de bestandsbeheerder en navigeert u naar de map op de Z: / resource / Fonts-schijf. Het bevat de lettertypebestanden, herschrijf hun namen voor jezelf of kopieer ze naar een tekstbestand.

Stap 2

Wijzig de lettertypen op uw smartphone. Maak een map Fonts in een willekeurige map, kopieer het lettertypebestand erin. Maak vervolgens vier kopieën van dit bestand en wijs ze verschillende namen toe. Hernoem ze vervolgens zodat ze dezelfde naam krijgen als de gekopieerde lettertypen van Z: / resource / Fonts.

Stap 3

Om via een computer een lettertype op een smartphone te installeren, volgt u dezelfde stappen en verplaatst u vervolgens de map met lettertypen naar de systeemmap E: / resource / op de geheugenkaart. Start uw smartphone opnieuw op, controleer het resultaat. Als de smartphone niet opstart na opnieuw opstarten, betekent dit dat het geïnstalleerde lettertypebestand er niet geschikt voor is.

Stap 4

Zet de telefoon uit, verwijder de geheugenkaart, zet de smartphone aan. Wacht tot het downloaden is voltooid, plaats de geheugenkaart opnieuw en verwijder de map Fonts met behulp van uw bestandsbeheerder of datakabel. Als de smartphone normaal opstart, maar het resultaat niet bij u past, verwijdert u de kaart en start u zonder. Daarna vervangt de smartphone de lettertypen door standaardletters, sluit de kaart opnieuw aan en hernoemt de map Lettertypen. Start uw smartphone opnieuw op, de lettertypen worden vervangen door de systeemlettertypen. Het besturingssysteem laadt lettertypen uit de map Z: / resource / Fonts.

Stap 5

Installeer lettertypen op je Nokia smartphone, hiervoor heb je een lettertypebestand in *.gdr-formaat en een bestandsbeheerder nodig. Kopieer het lettertypebestand naar de hoofdmap van de smartphone, start een bestandsbeheerder, bijvoorbeeld FileMan, maak een map Lettertypen aan in de systeemmap. Verplaats het lettertypebestand erin, start uw smartphone opnieuw op en controleer of u het lettertype in de smartphone hebt kunnen vervangen.

Aanbevolen: