Hoe De Grootte Van Een Flashstation Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe De Grootte Van Een Flashstation Te Vergroten
Hoe De Grootte Van Een Flashstation Te Vergroten

Video: Hoe De Grootte Van Een Flashstation Te Vergroten

Video: Hoe De Grootte Van Een Flashstation Te Vergroten
Video: How to fix: Memory stick says "File too large" 2024, April
Anonim

Als u tijdens het gebruik van een USB-flashstation een aanzienlijke afname van het volume opmerkt, is dit hoogstwaarschijnlijk een gevolg van de schadelijke effecten van virussen op de flashdrive. U kunt het oorspronkelijke volume als volgt teruggeven.

Hoe de grootte van een flashstation te vergroten
Hoe de grootte van een flashstation te vergroten

Noodzakelijk

  • - hulpprogramma h2testw;
  • - bestandsbeheerder Total Commander;
  • - antivirusprogramma.

instructies:

Stap 1

Schakel de weergave van systeem- en verborgen bestanden op uw flashstation in. Scan de USB-stick met een antivirusprogramma en verwijder alle gedetecteerde virussen. Formatteer de USB-flashdrive als het volume na de controle niet is gewijzigd, nadat u alle benodigde gegevens eerder op de harde schijf van uw computer of op een ander opslagmedium hebt opgeslagen.

Stap 2

Haast u niet om uw USB-flashstation te formatteren als het virus alle mappen erop heeft vervangen door snelkoppelingen en de verhouding tussen bezette en vrije ruimte niet is veranderd. In dit geval maakt het een map aan en schrijft de naam met ongeldige tekens. Controleer met behulp van de opdrachtregel of de informatie niet van de flashdrive is verdwenen. Voer het commando s: / / x in, waarbij s de USB-stick zelf is, en x de sleutel om alle bestanden weer te geven. Een verborgen map met een naam zoals e2e2 ~ 1 wordt weergegeven.

Stap 3

U kunt de map rechtstreeks vanuit de bestandsbeheerder openen nadat u de naam kent. Hernoem deze map, die een ongeldig ~-teken bevat, met behulp van de opdrachtregel, naar een andere - bijvoorbeeld 123. Je kunt dit virus ook op een andere manier bestrijden - maak een bat-bestand met de attrib -s -h -r -a / s / d regel, en voer het uit vanaf uw USB-stick. Of pak het in met een archiver en pak bij het openen van het archief alleen de mappen uit die u nodig hebt.

Stap 4

Gebruik het hulpprogramma h2testw om de werkelijke grootte van de flashdrive te schatten. Om dit te doen, sluit u het aan op uw computer en zorgt u ervoor dat er geen bestanden op staan. Voer het hulpprogramma h2testw uit, druk vervolgens op de knop Selecteren en selecteer het schrijven naar alle vrije gegevenssectoren als de voorkeursmethode om het volume te controleren. Druk op Schrijven + Verifiëren om te beginnen met testen.

Aanbevolen: