Hoe Windows 7-opstartbestanden Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 7-opstartbestanden Te Repareren
Hoe Windows 7-opstartbestanden Te Repareren

Video: Hoe Windows 7-opstartbestanden Te Repareren

Video: Hoe Windows 7-opstartbestanden Te Repareren
Video: windows_7_herstellen.mp4 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende basisopties voor het bewerken van de bedieningsparameters van het Windows Seven-besturingssysteem. De ontwikkelaars van dit besturingssysteem hebben ook de mogelijkheid geboden om snel systeemopstartbestanden te herstellen.

Hoe Windows 7-opstartbestanden te repareren
Hoe Windows 7-opstartbestanden te repareren

Noodzakelijk

  • - Dvd drive;
  • - installatieschijf voor Windows 7;
  • - systeemherstelschijf.

instructies:

Stap 1

Als na het inschakelen van de computers een bericht verschijnt dat een of meer opstartbestanden niet zijn gevonden, gaat u verder met het herstellen van de vereiste gegevens. Plaats de installatieschijf van het Windows Seven-besturingssysteem in de lade van het dvd-station.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op en open het BIOS-menu. Hiervoor moet meestal op de Delete-toets worden gedrukt. Selecteer het menu Opstartopties en open het item Prioriteit opstartapparaat. Activeer prioriteit dvd-station. Druk op de F10-toets om uw instellingen op te slaan en uw computer opnieuw op te starten.

Stap 3

Druk op een willekeurige toets nadat het bericht Druk op een toets om op te starten vanaf cd wordt weergegeven. Wacht tot de procedure voor het voorbereiden van de vereiste installatiebestanden is voltooid. Open het menu Geavanceerde herstelopties.

Stap 4

Selecteer in het menu voor het selecteren van opties voor verder werken met de schijf "Opstartherstel". Bevestig de start van het automatische bewerkingsproces van het opstartbestand. Wacht tot het is voltooid en start uw computer opnieuw op.

Stap 5

Als u geen installatieschijf voor Windows 7 hebt, maar wel een andere computer met dit systeem, maakt u een herstelschijf. Plaats een lege dvd in het station. Open het Configuratiescherm en selecteer het menu "Systeem en beveiliging".

Stap 6

Ga naar het submenu "Back-up en herstel". Zoek in de linkerkolom het item "Een systeemherstelschijf maken" en open deze. Geef het station op waarin de schijf zich bevindt en klik op de knop "Schijf maken".

Stap 7

Nadat u deze procedure hebt voltooid, verwijdert u de schijf uit het station en plaatst u deze in de dvd-rom van de eerste computer. Zet deze pc aan en herhaal de procedure beschreven in de derde en vierde stap. Opgemerkt moet worden dat het niet altijd mogelijk is om opstartbestanden van 32-bits Windows te herstellen met een schijf die in een 64-bits systeem is gemaakt.

Aanbevolen: