Hoe Naar Schijf Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Naar Schijf Te Schrijven
Hoe Naar Schijf Te Schrijven
Anonim

Van tijd tot tijd moet elke persoon belangrijke bestanden zo lang mogelijk voor hem bewaren. En willekeurig beginnen de hersenen hard te werken om het te doen. Gezien alle verscheidenheid aan moderne technologie, luide reclameslogans van fabrikanten en prijzen in winkels, begin je langzaam op zoek te gaan naar iets eenvoudigs maar betrouwbaars. En wat is er eenvoudiger en betrouwbaarder dan de goede oude schijf….

Hoe naar schijf te schrijven
Hoe naar schijf te schrijven

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om de benodigde bestanden naar schijf te schrijven. De eerste is om de services van het Nero-programma te gebruiken. De tweede is om een gewone opnamemaster te gebruiken. Maar eerst en vooral, vanaf het einde.

Stap 2

Dus de opnamemaster. Deze functie is ingebouwd in de meeste Microsoft-besturingssystemen. Dit aanbod vereist een schijf die de opnamefunctie ondersteunt om goed te kunnen functioneren. Dan is alles eenvoudig - plaats een lege schijf (ook wel een lege schijf genoemd) in de schijf van de computer, open de map van deze schijf via autoload en sleep de lege schijfruimte met de benodigde bestanden. Dan vinden we in het linkerdeel van het venster het item "schrijven naar schijf", klik erop - en het proces wordt gestart. Alle gegevens worden binnen enkele minuten succesvol opgeslagen.

Stap 3

Laten we nu teruggaan naar het Nero-programma. Dit programma is het populairst onder gebruikers, aangezien de toegankelijke interface en het gebruiksgemak ongetwijfeld de aandacht trekken van niet alleen ervaren gebruikers, maar ook van beginners die net stappen beginnen te zetten in deze enorme computerwereld.

Stap 4

Het opnameprincipe is net zo eenvoudig als in de vorige versie. Nadat u de schijf in het station hebt geplaatst, verschijnt het autorun-venster, waar u het item "naar schijf branden met Nero" moet zoeken. Door op dit icoon te klikken, start het bovenstaande programma automatisch. We hoeven alleen de opnameparameters aan te passen en op de felbegeerde "burn"-knop in de rechterbenedenhoek van het venster te drukken.

Stap 5

Na een aantal pijnlijke minuten wachten (of zelfs minder dan een minuut - het hangt allemaal af van het volume van het opgenomen materiaal) zijn alle waardevolle bestanden en mappen veilig opgeslagen. En trouwens, volgens de garanties van populaire schijffabrikanten, is hun houdbaarheid ongeveer zeventig jaar.

Aanbevolen: