Audiotracks Gebruiken

Inhoudsopgave:

Audiotracks Gebruiken
Audiotracks Gebruiken

Video: Audiotracks Gebruiken

Video: Audiotracks Gebruiken
Video: Hoe moet Dialoog klinken! (Basic Film Audio Design) 2024, April
Anonim

Alle ontwikkelaars van computersoftware streven ernaar om hun product multifunctioneel en gemakkelijk genoeg te maken voor elke gebruiker. In deze context ziet het idee van "soundtracks" er bijzonder succesvol uit, omdat het een enorme functionaliteit van verschillende richtingen opent en u er tegelijkertijd zonder onnodige problemen mee kunt werken.

Audiotracks gebruiken
Audiotracks gebruiken

instructies:

Stap 1

Audiotracks kunnen aan videobestanden worden toegevoegd. De meeste van de meest populaire spelers herkennen vrijelijk verschillende opties voor het dubben van een video. Dit is uiterst handig voor de makers van rip-versies van films en gewone gebruikers. Na het downloaden van een film en het horen van een Russische nasynchronisatie van lage kwaliteit, kunt u bijvoorbeeld (met voldoende kennis van het Engels of de aanwezigheid van ondertitels) overschakelen naar een alternatieve audiotrack en de rest van de film bekijken met de originele stemmen van de acteurs of in een andere vertaling. Om zelf een track aan een videobestand toe te voegen, heb je een speciale editor nodig (waarvan het aantal enkele tientallen overschrijdt) en in feite een audiotrack. Als je een video wilt bekijken met een externe soundtrack (film en geluid zijn aparte bestanden), dan is er in veel spelers een functie genaamd "Een externe soundtrack aansluiten".

Stap 2

Audiotracks kunnen worden gecombineerd - over elkaar heen gelegd. Dit geldt in de eerste plaats voor muziek, maar dezelfde technologie wordt gebruikt bij amateurnasynchronisatie van films. Het handigste bewerkingsprogramma is Adobe Audition versie 3.0 of hoger. Het biedt een multitrack-tabel waar je audiobestanden op elkaar kunt afstemmen, elk afzonderlijk kunt bewerken en iets extra's kunt opnemen. Druk na alle wijzigingen op de knop "Exporteren" en verschillende tracks worden gecombineerd tot één en op schijf opgeslagen in het opgegeven formaat. Om een bestand aan een nieuw project toe te voegen, sleept u het eenvoudig vanuit de map naar het programmascherm.

Stap 3

De resulterende track moet voor gebruik worden bewerkt. Dit is, nogmaals, erg handig in Audition. De software wordt als professioneel beschouwd en daarom kun je veel videozelfstudies en instructies vinden om het geluid ervoor aan te passen. Zelfs als er een goedkope koolstofmicrofoon werd gebruikt bij de opname, helpt computerbewerking om het geluid rijk te maken; het is ook belangrijk om het geluidsvolume en de frequentiebalans gelijk te maken; vergeet niet om rommel te verwijderen. Met deze maatregelen kunt u het uiteindelijke audiofragment veel helderder en aangenamer maken voor de luisteraar.

Aanbevolen: