Fraps Instellen En Gebruiken

Inhoudsopgave:

Fraps Instellen En Gebruiken
Fraps Instellen En Gebruiken

Video: Fraps Instellen En Gebruiken

Video: Как использовать фрапс 2022, December
Anonim

Om video van het scherm op te nemen, wordt speciale software gebruikt, bijvoorbeeld een van de meest populaire programma's - Fraps. Om het te gebruiken, moet u het eerst correct configureren.

Fraps instellen en gebruiken
Fraps instellen en gebruiken

Fraps

Fraps is speciale software voor het vastleggen van video, dat wil zeggen voor het opnemen van wat er op het scherm van een pc gebeurt. Dit programma is erg populair en het grootste deel van deze vraag is te wijten aan het feit dat Fraps absoluut gratis wordt verspreid. De belangrijkste voordelen van dit programma zijn de eenvoudige interface, die zelfs een beginnende gebruiker aankan, de mogelijkheid om het programma te russificeren en de mogelijkheid om video's in hoge kwaliteit op te nemen. Fraps heeft natuurlijk één, maar nogal belangrijk nadeel: aan de uitgang is de opgenomen video groot, wat betekent dat het eenvoudigweg niet mogelijk is om grote video naar sommige bronnen te "uploaden".

Fraps-instellingen en -gebruik

Zoals hierboven vermeld, is Fraps vrij eenvoudig te gebruiken. Om te beginnen moet de gebruiker het programma downloaden van internet (betaalde of gratis versie) en op zijn computer installeren. Na het starten van het programma ziet de gebruiker een horizontaal menu met verschillende tabbladen, dit zijn: FPS, "Hoofd", "Video" en "Screenshot". Zoals je misschien al vermoedt, komt de inhoud van elk tabblad overeen met de naam. Eerst moet je naar de "Hoofd" gaan. Hier kun je de volgende hoofdopties instellen: "Launch Fraps geminimaliseerd", "Fraps window always on top" en "Launch Fraps with Windows". Om deze of gene parameter uit te voeren, vinkt u het vakje ernaast aan.

Vervolgens moet de gebruiker op het tabblad "FPS" de map specificeren waarin de testresultaten voor het meten van de prestaties in computerspellen worden opgeslagen. Daarnaast kunt u een nieuwe sneltoets instellen, na klikken waarop de prestatie wordt gemeten (standaard is dit de F10-toets). Meting kan worden uitgevoerd door: "Frame rate", "Frame time", en alles wordt vastgelegd in het "Operation log" (deze parameters kunnen op verzoek van de gebruiker worden gewijzigd).

Het volgende tabblad is "Video". Hier kunt u de sneltoets specificeren om te beginnen met het opnemen van video met behulp van het Fraps-programma (standaard F9), het optimale aantal frames per seconde aangeven, evenals de resolutie van de toekomstige video. U kunt verschillende FPS-opties instellen: 60fps, 50fps, 30fps, of u kunt uw eigen waarde opgeven in het bijbehorende veld.

In het tabblad "Screenshots" kunt u de sleutel specificeren waarmee u ze kunt maken, het formaat voor het opslaan van de afbeelding (u kunt een van de volgende opties kiezen: BMP, JPG,.

Om een ​​video op te nemen met Fraps, hoef je alleen maar een game of een applicatie te starten en op de knop te klikken om een ​​video op te nemen (zoals hierboven vermeld, dit is standaard de F9-toets). Om de opname te beëindigen, drukt u nogmaals op deze knop en het resultaat kan worden bekeken in het menu "Video". Naast het adres van de map waar uw bestanden zijn opgeslagen, ziet u een knop "Bladeren". Na het klikken wordt de laatst opgeslagen video direct weergegeven.

Populair per onderwerp