Hoe De Basis Te Exporteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Basis Te Exporteren?
Hoe De Basis Te Exporteren?

Video: Hoe De Basis Te Exporteren?

Video: Hoe De Basis Te Exporteren?
Video: Hoe Favorieten map te exporteren in Internet Explorer® 11 op Windows® 8.1 PC 2024, Mei
Anonim

Meestal worden tekstbestanden met SQL-instructies gebruikt om MySQL-databases van de ene server naar de andere te verplaatsen. Om een niet al te kleine hoeveelheid gegevens in kantoortoepassingen te laden, worden ook tussenliggende tekstbestanden gebruikt. De exportbewerking wordt eenvoudig afgehandeld door phpMyAdmin, een applicatie die is ontworpen om MySQL-databases rechtstreeks via een browser te beheren.

Hoe de basis te exporteren?
Hoe de basis te exporteren?

instructies:

Stap 1

Als de database wordt gehost op een webserver, moet u bij de eerste stap van de exportbewerking het gedeelte "Databases" in het configuratiescherm van de hostingprovider vinden en daarin een link naar phpMyAdmin. Start de applicatie en navigeer naar de database met de tabellen die geëxporteerd moeten worden. De keuze van de vereiste basis wordt uitgevoerd in het linkerdeelvenster van de applicatie-interface.

Stap 2

Bovenaan het rechterdeelvenster, op de pagina van de gewenste database, staan links naar verschillende bewerkingen - klik op de link met de tekst "Exporteren".

Stap 3

Op de exportpagina zijn de instellingen gegroepeerd in verschillende blokken. Selecteer in het blok met de titel "Exporteren" alle tabellen die u nodig hebt - u kunt op de link "Alles selecteren" klikken of slechts een deel van de tabellen markeren door op elke gewenste tabel te klikken en de CTRL-toets ingedrukt te houden.

Stap 4

Geef in hetzelfde instellingenblok het formaat op voor het opslaan van de geëxporteerde gegevens. Voor het later laden van de database naar een andere SQL-server hoeft niets te worden gewijzigd - standaard is hier het SQL-formaat geselecteerd. En om gegevens in een kantoortoepassing te laden, moet u het juiste formaat selecteren.

Stap 5

Als het "SQL"-formaat is geselecteerd, bevat de pagina een groep instellingen met de kop "Parameters". Het is noodzakelijk om de nodige selectievakjes erin te plaatsen. Bijzondere aandacht moet hier worden besteed aan de instellingen in het gedeelte "Structuur". Het vinkje naast het opschrift "Add DROP TABLE" zal leiden tot de vernietiging van de bestaande tabellen met dezelfde namen op de nieuwe opslaglocatie tijdens het daaropvolgende laden van de database. Als u niet wilt overschrijven, maar de geëxporteerde gegevens wilt toevoegen aan de bestaande, schakelt u dit selectievakje uit. De optie "Toevoegen INDIEN NIET BESTAAN" heeft een soortgelijk doel - wanneer ze worden geüpload naar een nieuwe server, worden de databasetabellen alleen gemaakt als dergelijke tabellen nog niet bestaan, anders worden de gegevens toegevoegd aan de bestaande.

Stap 6

De geëxporteerde gegevens worden standaard in het tekstvak weergegeven. U kunt ze daar kopiëren en vervolgens, naar eigen goeddunken, in een teksteditor of een andere kantoortoepassing plakken. Als u de gegevens in een bestand wilt opslaan en niet wilt weergeven, plaatst u een vinkje naast "Opslaan als bestand".

Stap 7

De laatste stap bij het starten van de database-exportprocedure is om op de knop "OK" onderaan het rechterdeelvenster van phpMyAdmin te klikken.

Aanbevolen: