Een Lijst Exporteren

Inhoudsopgave:

Een Lijst Exporteren
Een Lijst Exporteren

Video: Een Lijst Exporteren

Video: Een Lijst Exporteren
Video: Lijst exporteren 2024, Mei
Anonim

U kunt een lijst met contacten van de ene telefoon naar de andere exporteren, met of zonder computer. In dit geval kunt u geheugenkaarten of simkaarten gebruiken. Hoe kan dit worden gedaan?

Een lijst exporteren
Een lijst exporteren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - USB-kabel;
  • - programma's voor het synchroniseren van gegevens van mobiele apparaten.

instructies:

Stap 1

Open het telefoonboek van uw mobiele apparaat. Selecteer uit de contacten die u wilt overzetten naar een ander apparaat met behulp van de knop "Functies". Markeer indien nodig alle items tegelijk. Selecteer het menupunt "Kopieer / Verplaats" en bevestig de handeling. In sommige gevallen wordt u mogelijk om een wachtwoord gevraagd om een bepaalde bewerking met de telefoon uit te voeren.

Stap 2

Schakel uw mobiele apparaat uit, verwijder de simkaart en plaats deze in de telefoon waarnaar u de lijst gaat exporteren. Markeer in het telefoonboekmenu de contacten naar SIM-kaarten en breng de gegevens over naar het geheugen van het mobiele apparaat.

Stap 3

Wees voorzichtig, deze optie kan leiden tot gegevensverlies in de vorm van extra contacten - postadres, startpagina, enzovoort. Ook zullen enkele namen worden ingekort. Deze optie is ook onhandig omdat het geheugen van een simkaart een beperkt aantal posities in de contactenlijst van het telefoonboek kan bevatten. In dit geval, om gegevens over te dragen, moet de handeling worden herhaald als uw telefoonboeklijst een groot aantal nummers bevat.

Stap 4

Gebruik uw computer om uw contactenlijst in het telefoonboek te exporteren zonder extra gegevens te verliezen. Om dit te doen, verbindt u uw mobiele apparaat in de synchronisatiemodus, slaat u de lijst met contacten op uw computer op als een bestand. De verbinding kan ook via Bluetooth tot stand worden gebracht, als u over de juiste adapter en software beschikt.

Stap 5

Sluit de tweede telefoon aan op uw computer, open de contactenweergave en selecteer de optie om de database uit een eerder opgeslagen bestand te exporteren. Sla uw wijzigingen op, start uw telefoon opnieuw op en open uw contactenlijst. Als je alles goed hebt gedaan, worden cijfers en gegevens in de lijst weergegeven.

Aanbevolen: