Hoe Adobe Cs3 Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Adobe Cs3 Te Activeren
Hoe Adobe Cs3 Te Activeren

Video: Hoe Adobe Cs3 Te Activeren

Video: Hoe Adobe Cs3 Te Activeren
Video: Активация Adobe Photoshop CS3 2024, Mei
Anonim

Na aanschaf van Adobe Photoshop CS3 ontvangt elke gebruiker een licentiesleutel waarmee hij het programma kan activeren. U kunt de procedure binnen 30 dagen na installatie van het product voltooien.

Hoe adobe cs3 te activeren
Hoe adobe cs3 te activeren

instructies:

Stap 1

Activering van Photoshop CS3 kan direct in het programmavenster worden uitgevoerd via internet of door de ondersteuningsdienst te bellen. Internetactivering is veel sneller, maar als uw computer geen netwerkverbinding heeft, kunt u telefoonactivering gebruiken.

Stap 2

Installeer het programma door het te downloaden van de officiële Adobe-website of door de gekochte schijf met het programma in het computerstation te plaatsen. Voer het uitvoerbare installatiebestand uit en volg de instructies op het scherm van het installatieprogramma.

Stap 3

Klik op de knop "Nu activeren". Selecteer "Internetactivering" uit de aangeboden opties. Vervolgens wordt u gevraagd de softwarelicentiesleutel in te voeren die u tijdens de aankoop van het product hebt ontvangen. Als u een gelicentieerde schijf in uw hand heeft, kan de activeringssleutel op de achterkant van de doos worden afgedrukt.

Stap 4

Klik volgende. Als de sleutel correct is ingevoerd, ontvangt u een succesvol activeringsbericht.

Stap 5

Als u de activeringsprocedure via de telefoon wilt uitvoeren, selecteert u het juiste item na het starten van het programmavenster ("Overige parameters" - "Telefoon").

Stap 6

Selecteer in het venster "Activering per telefoon" "Rusland" in de vervolgkeuzelijst met landen. Bel het telefoonnummer dat in het programma wordt aangegeven en wacht op de instructies van het antwoordapparaat. Voer op zijn verzoek uw serienummer in met behulp van het telefoontoetsenbord. Als de code juist is, meldt het antwoordapparaat het bijbehorende activeringsnummer. Schrijf het op een stuk papier of voer het onmiddellijk in het programmavenster in. Het grafische pakket is geactiveerd.

Aanbevolen: