Pagina's Nummeren In Een Word Number

Pagina's Nummeren In Een Word Number
Pagina's Nummeren In Een Word Number

Video: Pagina's Nummeren In Een Word Number

Video: Word paginanummering vanaf derde pagina - automatische paginanummering in Word vanaf latere pagina 2022, September
Anonim

Wanneer u een groot aantal documentpagina's afdrukt, kunt u deze het beste nummeren. In dit geval is het veel handiger om het document te lezen. De procedure voor het invoegen van paginanummers is iets anders in Word 2003 en Word 2007-2010.

Pagina's nummeren in een Word number
Pagina's nummeren in een Word number

instructies:

Stap 1

Als u een van de laatste twee versies van Microsoft Office (2007 of 2010) hebt, moet u om pagina's in uw document te nummeren naar het tabblad Invoegen gaan en op de knop Paginanummer in het gedeelte Koptekst en voettekst klikken. U krijgt verschillende opties aangeboden voor de locatie van nummers op de pagina's van het document. Klik op de juiste en druk op de Esc-toets.

Stap 2

Als u Office 2003 gebruikt om pagina's in Word te nummeren, klikt u op het menu Invoegen en selecteert u Paginanummers. Selecteer in het dialoogvenster de positie van de nummers op de pagina's, lijn ze naar rechts of links uit, of het nummer op de eerste pagina moet worden weergegeven, en andere opties, en klik vervolgens op OK.

Populair per onderwerp