Hoe Avi Naar Dvd-formaat Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Avi Naar Dvd-formaat Te Converteren
Hoe Avi Naar Dvd-formaat Te Converteren

Video: Hoe Avi Naar Dvd-formaat Te Converteren

Video: Hoe Avi Naar Dvd-formaat Te Converteren
Video: How to Convert a DVD to MP4 for FREE 2024, April
Anonim

Sommige dvd-spelers hebben een speciaal formaat nodig om films af te spelen. Om bestanden naar een ander type te converteren, wordt het aanbevolen om speciale hulpprogramma's te gebruiken.

Hoe avi naar dvd-formaat te converteren
Hoe avi naar dvd-formaat te converteren

Noodzakelijk

Totale video-omzetter

instructies:

Stap 1

Totale video-omzetter downloaden. Met zijn hulp kun je niet alleen video's converteren naar de meest populaire formaten, maar ook muziektracks uit clips knippen. Installeer dit hulpprogramma. Voer de TVC-snelkoppeling uit die op het bureaublad verschijnt nadat de installatie van de programmacomponenten is voltooid.

Stap 2

Nadat u het hoofdmenu van het programma hebt gestart, klikt u op de knop Nieuwe taak en klikt u erop. Selecteer Bestand importeren in het vervolgkeuzemenu. Nadat u het verkennervenster hebt geopend, selecteert u het videobestand waarvan u het formaat wilt wijzigen.

Stap 3

Wacht tot het formaatselectievenster start. Vink het vakje aan naast Decoderen met interne decoder. Selecteer Hoge kwaliteit videokwaliteit. Zoek nu de Mpeg-box en klik op de knop DVD Mpeg.

Stap 4

Selecteer de filmkwaliteit in het vervolgkeuzemenu: NTSC of PAL. Na het uitvoeren van deze bewerkingen wordt de naam van het videobestand weergegeven in het menu Takenlijst. Controleer de meetwaarden in het menu Profieldetail. Besteed speciale aandacht aan het item Profielnaam.

Stap 5

Aan het einde van de paragraaf, tussen haakjes, wordt de videotijd aangegeven die op een standaard dvd-schijf past. Als de waarde lager is dan de filmtijd, klik dan op de knop Bladeren in het veld Uitvoerformaat. Verplaats de schuifregelaar naar de indicator Normkwaliteit. Klik op de OK-knop.

Stap 6

Kies nu een map om het laatste videofragment op te slaan. Het is beter om de partitie van de harde schijf te gebruiken waarop geen besturingssysteem is geïnstalleerd om deze te plaatsen. Klik op de knop Nu converteren en wacht terwijl het programma de vereiste bewerkingen uitvoert.

Stap 7

Brand het resulterende bestand op een dvd met Nero of een ander hulpprogramma. Plaats de schijf in uw dvd-speler en controleer de kwaliteit van de opname. Als de video niet wordt afgespeeld, lees dan de instructies voor de speler en ontdek welke formaten door dit apparaat worden ondersteund. Gebruik Total Video Converter om het gewenste bestandstype te maken.

Aanbevolen: