Hoe Avi Naar Dvd Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Avi Naar Dvd Te Converteren
Hoe Avi Naar Dvd Te Converteren

Video: Hoe Avi Naar Dvd Te Converteren

Video: Hoe Avi Naar Dvd Te Converteren
Video: How To Convert MP4 To AVI Format Using VLC Media Player - Convert MP4 To AVI With VLC Media Player 2024, April
Anonim

De avi-container is een van de populaire digitale video-verpakkingsmethoden. Maar wat als de bestanden met deze extensie, vastgelegd met de camera of op een andere manier ontvangen, slechts de helft afspelen op uw dvd-speler thuis, of helemaal niet worden afgespeeld? Er is geen reden om boos te zijn, het probleem zal worden opgelost als u de avi converteert naar een formaat dat geschikt is voor dvd-media.

Hoe avi naar dvd te converteren
Hoe avi naar dvd te converteren

Noodzakelijk

  • CanopusProCoder-programma
  • avi-bestand

instructies:

Stap 1

Laad het originele avi-bestand in CanopusProCoder. Klik hiervoor met de linkermuisknop op het tabblad Toevoegen. Helemaal aan het begin van het werken met het programma, wordt dit tabblad gemarkeerd, dus je kunt niet fout gaan. Selecteer in het verkennervenster het bestand dat u gaat converteren en klik op de knop "Openen". U kunt meerdere bestanden tegelijk uploaden, klik erop met de linkermuisknop terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt.

Stap 2

Klik met de linkermuisknop op het tabblad Doel. Open de lijst met indelingen waarnaar het gedownloade bestand kan worden geconverteerd door op de knop Toevoegen te klikken. Een venster met voorinstellingen voor conversie wordt geopend. Klik op het kruisje links van CD/DVD en markeer DVD. In het venster dat aan de rechterkant verschijnt, klikt u met de linkermuisknop op het item MPEG2-DVD-PAL-VOB. Klik op de knop OK rechtsonder in het venster met voorinstellingen.

Stap 3

Geef op het tabblad Doel de conversie-instellingen op. Sommige kunnen met de standaardwaarden worden gelaten, maar sommige moeten worden aangepast. Geef op waar het geconverteerde bestand wordt opgeslagen door op de knop rechts van het item Pad te klikken. Selecteer in het geopende venster een map om het bestand op te slaan. Als u een aparte map moet maken voor het opnemen van geconverteerde bestanden, selecteert u de plaats waar u een nieuwe map gaat maken en klikt u op de knop "Map maken". Voer de naam van de map in vanaf het toetsenbord, anders heeft het de trotse naam "Nieuwe map", die niets zegt over de inhoud van de map. Klik op de OK-knop.

Stap 4

Klik op het tabblad Converteren. Wacht tot het conversieproces is voltooid. Klaar, je video kan op dvd worden geknipt.

Aanbevolen: