Hoe Tooltips Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Tooltips Te Verwijderen
Hoe Tooltips Te Verwijderen

Video: Hoe Tooltips Te Verwijderen

Video: Hoe Tooltips Te Verwijderen
Video: How To Make Tooltips With Only CSS 2024, April
Anonim

Niet alle Windows-gebruikers hebben een handige applicatie bedacht voor informatieve pop-ups in het systeemvak (tray). Daarom is het niet verwonderlijk dat het aantal mensen dat behoorlijk geïrriteerd is door regelmatig verschijnende "ballonnen" (Balloon Tips) zo'n aantal heeft bereikt dat Microsoft ertoe aanzette om een oplossing voor dit probleem voor Windows XP en Windows Vista te zoeken.

Hoe tooltips te verwijderen
Hoe tooltips te verwijderen

instructies:

Stap 1

Gebruik de officiële Microsoft-patch als u wilt dat het probleem automatisch wordt opgelost. Om dit te doen, voert u de Microsoft Fix it 50048-toepassing uit door deze te downloaden via de directe link https://go.microsoft.com/?linkid=9648693. Hij weegt slechts 636 kilobyte

Stap 2

Zet een vinkje in het selectievakje met de woorden "Accepteren" in het eerste venster van het programma dat verscheen na de start van zijn werk. Klik vervolgens op de knop Volgende.

Stap 3

Klik op de knop "Sluiten" in het tweede en laatste venster van het programma. Daarna blijft er alleen een dialoogvenster op het scherm met de vraag of het nodig is om de computer onmiddellijk opnieuw op te starten om de aangebrachte wijzigingen door te voeren - selecteer de gewenste optie.

Stap 4

Alle noodzakelijke wijzigingen in het Windows-register kunnen worden aangebracht zonder deze applicatie te downloaden en uit te voeren. Begin in dit geval met het openen van een gespecialiseerd programma vanuit het besturingssysteem - de register-editor. Dit kan worden gedaan door met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad te klikken en het item "Register-editor" in het contextmenu te selecteren. Als deze snelkoppeling niet op uw bureaublad staat, drukt u op de toetsencombinatie WIN + R, typt u regedit in het tekstvak en drukt u op Enter.

Stap 5

Ga naar de tak HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / Advanced in het linkerdeelvenster van de editor.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop in het rechterdeelvenster en selecteer DWORD-waarde in het enkele gedeelte van het contextmenu (Nieuw). De toepassing zal een nieuwe toevoegen aan de regels in dit deel van het venster en onmiddellijk de bewerking inschakelen zodat u de naam van de parameter kunt specificeren - voer EnableBalloonTips in en druk op Enter.

Stap 7

Standaard krijgt de gemaakte parameter een nulwaarde toegewezen. Als dit om de een of andere reden voor u niet het geval is, dubbelklik dan op deze parameter, voer nul in het veld "Waarde" in en klik op "OK".

Stap 8

Sluit de Register-editor. De wijzigingen worden van kracht na de volgende login.

Aanbevolen: