Hoe De Demoversie Van Nero 9 . Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe De Demoversie Van Nero 9 . Te Downloaden
Hoe De Demoversie Van Nero 9 . Te Downloaden

Video: Hoe De Demoversie Van Nero 9 . Te Downloaden

Video: Hoe De Demoversie Van Nero 9 . Te Downloaden
Video: nero 9 free download for windows 10 With free Key Burn CD,DVD Telugu2020 #neroSoftwareWithSerialKey 2024, Mei
Anonim

Het Duitse bedrijf Ahead Software AG is wereldberoemd geworden door de release van sets met programma's voor het maken, bewerken en opnemen op optische media van verschillende multimediaproducten - video's, audio-opnames, fotoalbums, enz. Dit bedrijf brengt tegelijkertijd verschillende van dergelijke sets programma's uit, die zijn verenigd door een gemeenschappelijk label Nero - Nero Multimedia Suite, Nero Move It, Nero MediaHome, enz. Als ze het echter over Nero hebben, bedoelen ze meestal het programma Nero Burning ROM - misschien wel het meest populaire product van het Duitse bedrijf.

Hoe de demoversie van Nero 9. te downloaden
Hoe de demoversie van Nero 9. te downloaden

instructies:

Stap 1

De meest betaalbare manier om tegenwoordig aan software te komen, is door het via internet te downloaden. De meeste grote softwarefabrikanten hebben hun eigen servers op het netwerk waarmee ze hun producten distribueren. Natuurlijk is er zo'n site voor de groep bedrijven, die tegenwoordig verenigd zijn door de naam Nero - gebruik de link https://nero.com om ernaartoe te gaan. Sitescripts bepalen de taal van de bezoeker en leiden u door naar de Russischtalige pagina.

Stap 2

Open in het menu van deze pagina de sectie met de sprekende titel "Download". In de vervolgkeuzelijst vindt u de negende versie van Nero niet, aangezien de huidige versie de elfde is. Selecteer daarom de onderste regel in de lijst met items met de niet minder laconieke naam "Meer".

Stap 3

Klik in de linkerkolom op de Nero 9-link of zoek in de rechterkolom het pictogram met dezelfde inscriptie en klik op de knop "Bijgewerkte versie". Beide koppelingen verwijzen naar dezelfde pagina Nero 9 - Bijgewerkte versie. De belangrijkste toevoeging aan deze versie van het programma is ondersteuning voor het Windows 7-besturingssysteem, uitgebracht na de release van de negende versie van Nero.

Stap 4

De onderkant van de pagina bevat meer gedetailleerde informatie over deze release - versie, releasedatum, bestandsgrootte, evenals een apart tabblad "Systeemvereisten". Voordat u begint met het downloaden van een bestand met een gewicht van bijna tweehonderd megabytes, moet u de informatie op dit tabblad raadplegen om ervoor te zorgen dat Nero 9 op uw computer kan worden uitgevoerd en geen tijd en bandbreedte verspilt.

Stap 5

In het bovenste gedeelte van deze pagina is er een veld voor het invoeren van een e-mailadres, waarin u meldingen ontvangt over nieuwe versies van de softwareproducten van het bedrijf. Als u deze optie niet nodig heeft, schakelt u het selectievakje onder het e-mailadresveld uit.

Stap 6

Klik op de knop "Download" en er verschijnt een apart venster op het scherm met een link naar Microsoft. NET Framework 3.0 - dit is vereist om het programma te laten werken. Als een dergelijk onderdeel niet op uw systeem is geïnstalleerd, gebruikt u de link om het te verkrijgen. Naast deze link is er een knop "Download Nero 9" in het venster - klik erop om het downloadproces van het installatiebestand van de applicatie te starten.

Aanbevolen: