Hoe Video Van De Computer Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Video Van De Computer Te Downloaden
Hoe Video Van De Computer Te Downloaden

Video: Hoe Video Van De Computer Te Downloaden

Video: Hoe Video Van De Computer Te Downloaden
Video: how can you download video from OK.RU website in the computer (pc) 2024, Mei
Anonim

YouTube is een van de meest populaire video-hostingsites over de hele wereld, dankzij de veelzijdigheid, toegankelijkheid, de mogelijkheid om je video gratis te publiceren, de gemaakte video's te delen met mensen over de hele wereld, en video's van elk onderwerp te bekijken en op te slaan. Als je je eigen video naar YouTube wilt uploaden, gebruik dan de handige gratis YouTube-uploader, waarmee je het gewenste bestand naar de server kunt uploaden en het een naam, beschrijving en tags kunt geven tijdens het uploadproces.

Hoe video van de computer te downloaden
Hoe video van de computer te downloaden

instructies:

Stap 1

Installeer het gratis YouTube Uploader-programma op uw computer en start het door te dubbelklikken op het pictogram op uw bureaublad. Voer in het geopende venster de gebruikersnaam en het wachtwoord in waarmee je inlogt op je YouTube-account.

Stap 2

Als je voor het eerst een video uploadt en je nog nooit hebt geregistreerd op YouTube, klik dan op de knop Nu een account maken in de programma-interface om je te registreren en voer vervolgens de aangemaakte gebruikersnaam en het wachtwoord in het programmavenster in.

Stap 3

Na autorisatie start het programma. Klik op de knop Bladeren om het Verkenner-venster te openen en selecteer het videobestand op uw computer dat u naar internet wilt uploaden. Geef in het veld Titel de titel van de toekomstige video op, schrijf in het veld Beschrijving een beschrijving van de video en voer in het veld Tags een lijst in met Engelstalige tags waarmee video's in de zoekopdracht kunnen worden gevonden.

Stap 4

Klik op Volgende om naar de volgende stap te gaan. Selecteer in het blok Videocategorie de thematische categorie waarin uw video wordt geüpload en geef in het veld Taal uw taal op - Russisch of Engels, door de gewenste optie in de lijst te selecteren.

Stap 5

Klik vervolgens op de knop Video uploaden en wacht tot de video is geüpload naar de server. Het videoformaat en de grootte worden automatisch geconverteerd om uw video afspeelbaar te maken op internet.

Stap 6

Wacht tot de download is voltooid, het programma zal u hiervan op de hoogte stellen en de voorgestelde video-insluitcode naar een willekeurige site kopiëren.

Aanbevolen: