Een Schijfkopie Installeren

Inhoudsopgave:

Een Schijfkopie Installeren
Een Schijfkopie Installeren

Video: Een Schijfkopie Installeren

Video: Een Schijfkopie Installeren
Video: Schijfkopie ISO maken van een CD DVD op de Mac 2024, Mei
Anonim

Bij het maken van een image van een schijf wordt ervan uitgegaan dat deze image in het besturingssysteem als opslagmedium wordt gebruikt. Een schijfkopie is een exacte kopie van een schijf. Maar de schijfkopie bevindt zich in slechts één bestand, het lijkt qua structuur enigszins op een archief. Om een schijfkopie te installeren, moet u een gespecialiseerd programma gebruiken dat is gebruikt om de schijf te maken. Je kunt ook een ander programma gebruiken om afbeeldingen te mounten, waarvan er voldoende zijn.

Een schijfkopie installeren
Een schijfkopie installeren

Noodzakelijk

Daemon Tools-software, schijfkopie

instructies:

Stap 1

Schijfkopieën worden meestal gevonden in de volgende formaten: *.cue, *.mdf, *.nrg, *.iso, *.ccd. Laten we eens kijken naar een voorbeeld van het mounten van een schijfkopie (installatie) met behulp van het voorbeeld van het Daemon Tools-programma. Laten we aannemen dat het een game-cd is.

Stap 2

Voer het programma uit. Een cirkelvormig bliksemschichtpictogram verschijnt aan de rechterkant van de taakbalk. Klik met de rechtermuisknop op het bliksemschichtpictogram.

Stap 3

Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item Virtuele cd/dvd-rom - klik vervolgens op Afbeelding koppelen - zoek in het geopende venster naar het schijfkopiebestand - en klik vervolgens op de knop "OK".

Stap 4

Er zijn games die op meerdere schijven branden. Als je zo'n spel hebt, is het niet nodig om meerdere virtuele schijven tegelijk te maken. Eén rit is voldoende. Na het installeren van de eerste schijf, zal het installatieprogramma u vragen om het pad naar een andere schijf op te geven. In dit geval moet u de eerste schijf uitwerpen (opdracht "Ontkoppelen") en vervolgens het pad naar de volgende schijf specificeren. Klik in het installatieprogramma op de knop "OK".

Stap 5

Na het installeren van de videogame, voel je vrij om het Daemon Tools-programma te sluiten, nadat je eerder hebt ingestemd met het verzoek om de emulatie-eigenschappen op te slaan bij het afsluiten van het programma.

Aanbevolen: