Hoe Registerbestanden Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Registerbestanden Te Verwijderen
Hoe Registerbestanden Te Verwijderen

Video: Hoe Registerbestanden Te Verwijderen

Video: Hoe Registerbestanden Te Verwijderen
Video: How To Delete A User Account On Windows 10 2024, Mei
Anonim

Om het register op te schonen, kunt u een oud, maar zelfs in onze tijd up-to-date programma gebruiken - Regseeker. Het kan zijn dat de verbeterde versies ervan al lang op internet te vinden zijn, maar dit is geen garantie dat ze niet betaald zijn.

Hoe registerbestanden te verwijderen
Hoe registerbestanden te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om de registerbestanden te verwijderen, moet u de functie "Register opschonen" selecteren. Vink alle vakjes aan en klik op OK.

Stap 2

Na deze actie is het de moeite waard om te wachten op het einde van de controle, die meestal drie tot vijf minuten duurt (de voortgang van de huidige controle wordt helemaal onderaan het programma weergegeven).

Stap 3

Wanneer de controle is voltooid, is het de moeite waard om op de knop Alles selecteren te drukken (op dezelfde regel als de knop Stop) en in het volgende venster nogmaals Alles selecteren te selecteren. Daarna moet u met de rechtermuisknop op een gevonden record klikken. In de lijst die zal verdwijnen, moet u Geselecteerd item verwijderen selecteren. Alles. Klaar.

Stap 4

Als er plotseling iets mis is gegaan (dit is bijna onmogelijk, aangezien het programma al vele malen door gebruikers is getest), is er iets onstabiel, dan moet je Back-ups selecteren in het programmavenster, twee keer op de knop drukken en vervolgens op OK. Alle bestanden die zijn verwijderd, worden hersteld.

Stap 5

Daarna is het de moeite waard om tijdelijke bestanden te verwijderen, evenals tijdelijke internetbestanden, tijdelijke bestanden, cookies en allerlei rommel die is achtergebleven na het verwijderen van verschillende programma's. Vervolgens controleren we het systeem op fouten.

Stap 6

Hiervoor is mogelijk een programma nodig met de naam Ccleaner. Het kan ook worden gebruikt om registerbestanden te verwijderen.

Hoe te gebruiken:

- Allereerst is het de moeite waard om de taal van Engels naar Russisch te veranderen. We drukken op de knop "wissen" en markeren alles wat we willen verwijderen. Het is echter de moeite waard om ervoor te zorgen dat iets belangrijks niet van de computer wordt verwijderd.

- Ga na het opschonen naar het "Register" en klik op de knop "Zoeken".

- Na het einde van de zoekopdracht moet u op de knop "Repareren" klikken. Bijna altijd vraagt dit programma u om de back-up te controleren. Hier eindigt bijna alles.

Aanbevolen: