Hoe Mpg . Te Lijmen

Inhoudsopgave:

Hoe Mpg . Te Lijmen
Hoe Mpg . Te Lijmen

Video: Hoe Mpg . Te Lijmen

Video: Hoe Mpg . Te Lijmen
Video: Hoe het er weer aan te lijmen. 2024, Mei
Anonim

Om mpg-bestanden samen te voegen, heb je een van de videobewerkingsprogramma's nodig. Voorbeelden van dergelijke toepassingen zijn het gratis Virtual Dub-programma, evenals de commerciële video-editors Sony Vegas, Adobe Premiere en anderen.

Hoe mpg. te lijmen
Hoe mpg. te lijmen

instructies:

Stap 1

Om mpg-fragmenten samen te voegen met Virtual Dub, moeten ze dezelfde resolutie, fps (frames per seconde) en compressie-indeling hebben. Anders is het onmogelijk om ze te lijmen met dit programma.

Stap 2

Doe vervolgens het volgende. Selecteer Bestand -> Openen in de programma-interface en selecteer het eerste videobestand in het dialoogvenster dat verschijnt. Voeg daarna het volgende fragment toe met behulp van de programma-interface door Bestand -> AVI-segment toevoegen te kiezen. Als u meer bestanden moet toevoegen, doet u dat op dezelfde manier.

Stap 3

Selecteer Video -> Direct stream kopiëren als extra compressie van de samengevoegde bestanden niet vereist is. Wanneer u dit item selecteert, worden alle fragmenten eenvoudig gecombineerd in één bestand. Sla vervolgens uw wijzigingen op.

Stap 4

U kunt ook een van de niet-lineaire videobewerkingsprogramma's gebruiken - Sony Vegas, Adobe Premiere, Pinnacle Studio, Nero Vision, enz. Start het geselecteerde programma en gebruik de interface om het vereiste videobestand erin te importeren (Bestand -> Openen of Bestand -> Importeren). De meeste programma's ondersteunen ook het slepen en neerzetten van bestanden vanuit het verkennervenster. Verplaats het geïmporteerde videobestand naar de tijdlijn van het programma.

Stap 5

Importeer op dezelfde manier alle mpg-bestanden die moeten worden samengevoegd. Plaats ze een voor een op de tijdlijn. Sla uw wijzigingen op. Selecteer hiervoor "Bestand" -> "Opslaan als" ("Berekenen als", "Exporteren" - afhankelijk van de toepassing). Geef vervolgens de locatie op om het bestand op te slaan en selecteer het videoformaat. Bovendien kunt u er instellingen voor instellen, zoals kwaliteit, compressiesnelheid, resolutie, enz. Geef de naam van het toekomstige videobestand op en klik vervolgens op de knop Opslaan. Wacht tot het einde van het proces, waarvan de tijd afhangt van de lengte van de video en de opgegeven compressieparameters.

Aanbevolen: