Updates Annuleren

Inhoudsopgave:

Updates Annuleren
Updates Annuleren

Video: Updates Annuleren

Video: Updates Annuleren
Video: Update sluiting Waku Waku - Max von Kreyfelt, Mordechaï Krispijn en Frank Ruesink 2024, Mei
Anonim

Updates van het besturingssysteem zijn een goede gelegenheid om geïnstalleerde programma's gratis te verbeteren, om de veiligheid van uw computer en de stabiliteit ervan te vergroten. Dit wordt verzekerd door de ontwikkelaars van het meest verspreide besturingssysteem ter wereld. Het is echter niet altijd gepast om de computer met de servers te laten communiceren.

Updates annuleren
Updates annuleren

instructies:

Stap 1

Om Windows-updates te annuleren, gaat u naar Configuratiescherm vanuit het menu Start. De volgende stappen zijn afhankelijk van uw versie van Windows.

Stap 2

Als u XP gebruikt, selecteert u Automatische updates in de beschikbare instellingen. Door erop te dubbelklikken met de muisaanwijzer, ziet u een nieuw venster met de update-instellingen. Daarin moet je kiezen uit vier posities:

• Automatisch (volgens het geselecteerde schema en tijd);

• Updates automatisch downloaden, maar laat de gebruiker de installatietijd kiezen;

• Breng de gebruiker op de hoogte, maar download of installeer niet automatisch;

• Schakel automatische updates uit.

Om updates te annuleren, selecteert u het laatste item en klikt u op "OK". Het systeem ontvangt niet langer automatisch updates totdat u deze instellingen opnieuw wijzigt.

Stap 3

Eenmaal in het Configuratiescherm in Windows Vista en later, selecteer Windows Update. In het geopende venster aan de linkerkant ziet u de beschikbare opdrachten voor deze wizard. Selecteer "Instellingen configureren". Er verschijnt een nieuw venster voor u, waarin u de update-modus kunt selecteren uit de vervolgkeuzelijst (vergelijkbaar met het Windows XP-menu in stap 2). U kunt ook de mogelijkheid om optionele, maar aanbevolen systeemupdates te ontvangen, installeren of, omgekeerd, annuleren. Om updates te annuleren, selecteert u "Niet controleren op updates" in de vervolgkeuzelijst en bevestigt u uw keuze door op "OK" te klikken.

Stap 4

U keert terug naar het hoofdvenster van Update Center. Aan de rechterkant ziet u de knop "Controleren op updates". Zelfs als automatische updates zijn uitgeschakeld, kunt u door erop te klikken de lijst met verplichte en aanbevolen updates van het besturingssysteem die zijn uitgebracht, krijgen en bekijken en, als u dat wilt, kiezen welke u wilt installeren.

Aanbevolen: