Een Document Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Document Kopiëren
Een Document Kopiëren

Video: Een Document Kopiëren

Video: Een Document Kopiëren
Video: Tekst kopieren en plakken in een document 2024, Mei
Anonim

Als u wordt geconfronteerd met de taak om de inhoud van een PDF-bestand te kopiëren en over te zetten naar een Word-document, dan zult u dit hoogstwaarschijnlijk niet op de gebruikelijke manier van kopiëren en plakken kunnen doen. Het is beter om een conversieprogramma te gebruiken.

Een document kopiëren
Een document kopiëren

Noodzakelijk

PDF2Word of ABBYY PDF Transformer. Het downloaden van programma's is beschikbaar op de officiële sites: www.toppdf.com en www.pdftransformer.abbyy.com

instructies:

Stap 1

Als u PDF2 Word hebt geïnstalleerd, opent u het programma en selecteert u Bestand - Openen om een PDF-bestand toe te voegen dat u wilt kopiëren.

Stap 2

Nadat u het bestand hebt toegevoegd, ziet u een dialoogvenster waarin u verschillende opties voor conversie-instellingen kunt selecteren. Op het tabblad Afbeeldingen kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om tekst zonder afbeeldingen te kopiëren.

Stap 3

Vervolgens wordt u gevraagd een map te selecteren waarin het resulterende Word-document wordt opgeslagen. Daarna begint het conversieproces, waarvan de uitvoeringstijd afhankelijk is van de grootte van het originele bestand. Na voltooiing van de conversie wordt het resulterende Word-document geopend.

Stap 4

Als u ABBYY PDF Transformer hebt geïnstalleerd, opent u de sectie "PDF converteren" van het programma en selecteert u het PDF-bestand door op de knop "PDF openen" te klikken.

Stap 5

In het menu aan de linkerkant kunt u de conversie-instellingen en het pad naar de map met het uiteindelijke bestand selecteren. Nadat de instellingen zijn gemaakt, klikt u op de knop "Converteren" en na een tijdje wordt een voltooid Word-document voor u geopend.

Aanbevolen: