Hoe Een Wachtwoord Op Een Schijf Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Op Een Schijf Te Zetten
Hoe Een Wachtwoord Op Een Schijf Te Zetten

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Een Schijf Te Zetten

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Een Schijf Te Zetten
Video: Hoe zet je gemakkelijk een wachtwoord op een mapje? 2024, Mei
Anonim

Soms moet u beperkte toegang tot een specifieke bron op uw computer instellen, u moet bijvoorbeeld een wachtwoord instellen voor toegang tot een harde schijf of een specifieke partitie. Om dit te doen, moet u een speciaal hulpprogramma installeren.

Hoe een wachtwoord op een schijf te zetten
Hoe een wachtwoord op een schijf te zetten

Noodzakelijk

Verberg mappen software

instructies:

Stap 1

Dit programma is wijdverbreid vanwege de functies en de gemakkelijk te leren interface van het programma. En zelfs als het hulpprogramma voor geld wordt gedistribueerd, kan het nut van het programma nauwelijks worden onderschat. Met zijn hulp kunnen ouders de toegang tot belangrijke mappen en secties blokkeren die hun kinderen niet willen bekijken. Bovendien kan elk toegevoegd element worden geconfigureerd volgens een van de 4 scenario's - toegangsrechten instellen.

Stap 2

U kunt dit programma downloaden via de volgende link https://fspro.net/downloads.html. Klik op de geladen pagina met de linkermuisknop op de link Mappen verbergen 2009. Vink in het venster met downloadopties het vakje aan naast het item "Bestand opslaan". Selecteer in het dialoogvenster een map om op te slaan en druk op Enter.

Stap 3

De installatie van dit programma is standaard en vereist geen aanvullende opmerkingen, het is voldoende om de aanwijzingen van de installatiewizard op te volgen. Na het starten van het programma verschijnt het hoofdprogrammavenster voor u, waarin u de benodigde mappen of secties moet slepen. Deze actie wordt ook uitgevoerd door op de knop "Toevoegen" op de werkbalk te klikken.

Stap 4

Nadat u een sectie hebt toegevoegd, selecteert u deze en klikt u op de knop "Eigenschappen" op de werkbalk. Stel in het eigenschappenvenster een van de beschikbare opties in: "Geen beveiliging", "Verbergen", "Vergrendelen", "Verbergen en vergrendelen", "Alleen lezen". Ongeacht de geselecteerde optie, moet u voor elk van hen een wachtwoord instellen, zodat de catalogus of sectie alleen beschikbaar is voor degenen die uw wachtwoord kennen.

Stap 5

Dan moet u de programma-instellingen wijzigen. Om dit te doen, klikt u op het bovenste menu "Service" en selecteert u het item "Instellingen". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Download" en vink het vakje naast het item "Uitvoeren met Windows" aan. Ga vervolgens naar het tabblad "Sneltoetsen" en wijs de sneltoetsen voor het programma toe.

Stap 6

Klik op OK om het huidige venster te sluiten. Open vervolgens opnieuw het menu "Extra" en selecteer "Wachtwoord toewijzen". Hier moet u uw wachtwoord invoeren en de constante zorgen over het leven van de verborgen map vergeten.

Aanbevolen: