Pictogrammen Toepassen

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Toepassen
Pictogrammen Toepassen

Video: Pictogrammen Toepassen

Video: Pictogrammen Toepassen
Video: Hoe pas je het thema en de pictogrammen aan? 2024, Mei
Anonim

Een geweldige manier om mappen en bestanden visueel beter leesbaar te maken, is door hun uiterlijk te vervangen door een meer geschikt exemplaar. Dit kan door een nieuwe set pictogrammen te installeren voor veelgebruikte documenten.

Pictogrammen toepassen
Pictogrammen toepassen

Noodzakelijk

  • - IconPaсkager-programma;
  • - een reeks pictogrammen.

instructies:

Stap 1

Om de pictogrammen van mappen en bestanden te vervangen, downloadt u het programma IconPackager (of een ander programma voor het vervangen van pictogrammen). Voer het gedownloade bestand uit, geef de locatie op om het programma op te slaan. Vink het vakje van de overeenkomst met de gebruiksvoorwaarden van het programma aan en selecteer Volgende voordat de installatie is voltooid. Start de applicatie.

Stap 2

Als u al een set snelkoppelingen heeft, kunt u deze aan het programma toevoegen met de knop Pictogrampakket toevoegen. Als u geen geschikte kit hebt gevonden, selecteert u de benodigde pictogrammen in het hoofdmenu van het programma. Bij het kiezen van een set is het resultaat te zien in een speciaal venster. Klik met de rechtermuisknop op een van hen en evalueer het resultaat. Als geen van de pictogrampakketten bij u past, klikt u op de knop Meer thema's ophalen. Een site met een groot aantal verschillende ontwerpen wordt geopend in het programmavenster, selecteer de kit die je leuk vindt en klik op de knop Downloaden. De pictogrambestanden worden gedownload naar de programmamap. Om pictogrammen aan de algemene galerij toe te voegen, klikt u op de knop Pictogrampakket toevoegen.

Stap 3

Nadat u een geschikte kit hebt gekozen, selecteert u deze en klikt u op de knop Pictogrampakket toepassen. Binnen een paar seconden verandert het pictogramontwerp. Het programma is ook ingebouwd in het contextmenu van bestanden en mappen, wat het gemakkelijker maakt om het pictogram voor individuele elementen te wijzigen. Klik op het gewenste document en selecteer "Eigenschappen". Ga in het geopende venster naar het tabblad Pictogram en klik op de knop Pictogram wijzigen. De applicatie wordt gestart en selecteer vervolgens het gewenste pictogram voor een aparte map. Om de aangebrachte wijzigingen op te slaan, klikt u op de knop "Toepassen".

Stap 4

Als u terug moet naar de standaard set Windows-pictogrammen, opent u het hoofdmenu van het programma en selecteert u de pictogrammenset By Microsoft. Klik op de knop Pictogrampakket toepassen en de pictogrammen keren terug naar hun vorige weergave.

Aanbevolen: