Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het Spel

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het Spel
Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het Spel

Video: Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het Spel

Video: Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het Spel
Video: Uitleg: Schermopname maken met je Android-smartphone 2023, Maart
Anonim

Hoe vaak, terwijl je je favoriete spel voor een lange tijd speelt, wil je het moment vastleggen dat je leuk vindt of een prachtig panorama. Het is niet altijd mogelijk om dit te doen, daarom doen we een beroep op enkele programma's die hierin gespecialiseerd zijn.

Dit is hoe je favoriete spelvenster eruit zou kunnen zien
Dit is hoe je favoriete spelvenster eruit zou kunnen zien

Noodzakelijk

Je moet je favoriete spel direct op je computer hebben en je moet een van de programma's installeren - Fraps of HyperSnap

instructies:

Stap 1

Om het programma te gebruiken, moet u het eerst downloaden en installeren. Als het Fraps is, start u het en gaat u naar het tabblad Screenshots. Op dit tabblad moet u de parameters van de sneltoets instellen (door op te drukken waarmee de schermafbeelding op de computer wordt opgeslagen) en de map waarin onze schermafbeeldingen worden opgeslagen. Nadat je deze stappen hebt voltooid, start je de game of ga je ernaartoe als deze al is gestart. Nadat we op het gewenste frame hebben gewacht, drukken we op de sneltoets die we hebben opgegeven. De screenshot staat al in de map met onze screenshots.

Stap 2

De functionaliteit van een ander programma, HyperSnap, is veel beter. Maar het principe is hetzelfde. We wijzen een sneltoets toe, gaan naar of starten het spel, en het screenshot door op de sneltoets te drukken staat al in onze map.

Stap 3

Als de vorige stappen je moeilijk leken, kun je op een andere manier een screenshot maken. Als onderdeel van de Windows-shell op elke computer is er het Paint-programma. Dus we starten het spel, wachten op het frame dat we leuk vonden en drukken op de PrtScreen-knop op het toetsenbord. Vervolgens starten we het Paint-programma, dat zich in het menu Start - Alle programma's (Programma's) - Accessoires bevindt. Druk vervolgens op de toetscombinatie Ctrl + V, of Shift + Ins, of in het menu Bewerken - Plakken. Onze schermafbeelding verscheen in het programmavenster, we bewerken het, snijden het indien nodig bij en slaan het op in de map met de sneltoets Ctrl + S of in het menu Bestand - Opslaan.

Populair per onderwerp