Hoe Video Naar Mp3-formaat Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Video Naar Mp3-formaat Te Converteren
Hoe Video Naar Mp3-formaat Te Converteren

Video: Hoe Video Naar Mp3-formaat Te Converteren

Video: Hoe Video Naar Mp3-formaat Te Converteren
Video: How To Convert MP4 to MP3 with VLC Media Player 2024, Mei
Anonim

In sommige gevallen moet u een audiotrack van een video selecteren en deze opslaan als een afzonderlijk mp3-bestand. Een eenvoudige wijziging van de extensie zal in dit geval niet helpen, omdat dit niet zal leiden tot het verwijderen van de videotrack uit het bestand.

Hoe video naar mp3-formaat te converteren
Hoe video naar mp3-formaat te converteren

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren waarop u video naar mp3-formaat kunt converteren. Elk van hen vereist het gebruik van een of ander programma: een audio- of video-editor of een bestandsconverter.

Stap 2

Open het gewenste videobestand in een videobewerkingsprogramma. Selecteer hiervoor in het programmamenu "Bestand" -> "Openen" (in sommige toepassingen "Bestand" -> "Importeren"). Plaats de geïmporteerde video op de tijdlijn van de editor. Selecteer vervolgens de videotrack en verwijder deze. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Verwijderen" of drukt u op de delete-toets. Zorg ervoor dat de audiotrack op zijn plaats blijft. Sla uw wijzigingen op. Selecteer hiervoor "Bestand" -> "Opslaan als" (of "Bestand" -> "Exporteren"), geef in het geopende venster de naam op van het bestand dat moet worden opgeslagen, selecteer het mp3-formaat en klik op "Opslaan ".

Stap 3

Een andere manier is om een audiobewerkingsprogramma te gebruiken. Start de geselecteerde toepassing en open vervolgens het vereiste videobestand daarin. De procedure voor het importeren in het programma is vergelijkbaar met de overeenkomstige procedure in de video-editor. Aangezien het programma alleen met geluid werkt, wordt alleen de audiotrack geopend. Het enige dat u nu hoeft te doen, is het opslaan als een apart bestand. Selecteer hiervoor in het programmamenu "Bestand" -> "Opslaan als" (of "Bestand" -> "Exporteren"), geef in het venster dat verschijnt een naam op voor het opgeslagen bestand, geef het mp3-formaat op en klik op "Opslaan".

Stap 4

De volgende optie is om een bestandsconversieprogramma te gebruiken. Start de bijbehorende toepassing en importeer het videobestand erin. Geef in de conversie-instellingen het mp3-formaat op, de map voor het opslaan van het toekomstige bestand en klik op de knop "Converteren". Wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: