Hoe Een Onnodig Programma Op Uw Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Onnodig Programma Op Uw Computer Te Verwijderen
Hoe Een Onnodig Programma Op Uw Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Een Onnodig Programma Op Uw Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Een Onnodig Programma Op Uw Computer Te Verwijderen
Video: Hoe programma's / apps op Windows 10 te verwijderen 2024, Mei
Anonim

Vaak worden er veel programma's op de harde schijf van een computer geïnstalleerd. Moderne harde schijven zijn erg omvangrijk, dus niet zo veel gebruikers zijn bezig met het opschonen van de computer van onnodige componenten. Ondertussen kan een groot aantal van hen het systeem behoorlijk vertragen. Vooral als ze zijn geïntegreerd in het opstarten en op de achtergrond worden uitgevoerd. Als u programma's op uw pc heeft die u niet gebruikt, kunt u deze beter verwijderen.

Hoe een onnodig programma op uw computer te verwijderen
Hoe een onnodig programma op uw computer te verwijderen

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - het Revo Uninstaller-programma.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om een onnodig programma te verwijderen. Klik op Begin. Selecteer vervolgens "Alle programma's". Zoek vervolgens in de lijst met programma's naar degene die u moet verwijderen. Mogelijke actie zou Verwijderen moeten zijn. Selecteer het en de Uninstall Wizard voor dit programma zal starten. Het enige dat u hoeft te doen, is de verwijdering bevestigen.

Stap 2

Als het programma dat u wilt verwijderen niet in de lijst met programma's staat, gebruik dan deze methode. Klik op Begin. Selecteer "Configuratiescherm". Zoek de tool "Programma's verwijderen" in het Configuratiescherm. In sommige versies van Windows heet dit Programma's toevoegen of verwijderen. De sectie waarin u naar deze tool moet zoeken, is afhankelijk van de versie van het besturingssysteem en het type taakbalk. Maar hij moet er zonder mankeren zijn.

Stap 3

Wanneer u deze tool opent, ziet u een lijst met programma's. Zoek in deze lijst het programma dat je nodig hebt en klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer de optie "Verwijderen". Het proces om het te verwijderen zal beginnen.

Stap 4

U kunt het programma op deze manier ook verwijderen. Ga naar de map waar het programma is geïnstalleerd en zoek het uitvoerbare bestand Uninstall.axe erin. Dubbelklik op dit bestand met de rechtermuisknop. Op deze manier activeert u het proces van het verwijderen van het programma.

Stap 5

Het is erg handig om speciale software te gebruiken om programma's te verwijderen. Een heel goed programma hiervoor heet Revo Uninstaller. Download het van internet en installeer het op uw computer.

Stap 6

Voer Revo Uninstaller uit. Nadat u het hebt gestart, ziet u een lijst met programma's. Er is hier zeker een die u moet verwijderen. Vind haar. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Verwijderen". Selecteer in het volgende venster de verwijdermodus. Vink "Ingebouwd" aan. Ga dan verder. Het ingebouwde verwijderprogramma van het programma wordt gestart. Bevestig de verwijdering van het programma.

Aanbevolen: