Hoe Online Te Gaan?

Inhoudsopgave:

Hoe Online Te Gaan?
Hoe Online Te Gaan?

Video: Hoe Online Te Gaan?

Video: Hoe Online Te Gaan?
Video: Best practices om online te gaan met je restaurant 💪 2024, Mei
Anonim

Hoe online te gaan? De vraag is eenvoudig en complex tegelijk. Heel vaak wordt er een onvergeeflijke hoeveelheid tijd besteed aan het oplossen van dit specifieke probleem.

Om online te gaan, moet u eenvoudige stappen uitvoeren. Ze zijn afhankelijk van het type internetverbinding dat u heeft.

Hoe online te gaan?
Hoe online te gaan?

instructies:

Stap 1

Als u probeert uit te loggen via USB-tethering, is uw ISP hoogstwaarschijnlijk een mobiele provider. Raadpleeg de instructies voor uw modem - er moet een reeks stappen zijn om toegang te krijgen tot internet.

Stap 2

Als je een eenvoudig modem gebruikt, moet je wat manipuleren met de instellingen van de netwerkkaart. Afhankelijk van uw serviceprovider moet u mogelijk een IP-adres toewijzen of een instelling configureren voor de computer om automatisch een IP-adres te verkrijgen. In het overeenkomstige veld moet u mogelijk de adressen van de DNS-servers registreren.

Stap 3

Kwamen ze bij je thuis en hebben ze gewoon het snoer van de deur van je appartement naar de computer gestoken? In dit geval wordt uw internettoegang geregeld via een glasvezellijn. In deze gevallen configureert de wizard de internetverbinding zelf. U krijgt alle benodigde gegevens om de verbinding tot stand te brengen. Als u het besturingssysteem opnieuw moet installeren, worden de gegevens die door de wizard zijn ingevoerd tijdens de eerste installatie verwijderd. In dit geval moet u de instructies van de provider raadplegen, die de technicus voor u heeft achtergelaten, en precies wat daar wordt aangegeven.

Stap 4

Er is nog een ander type internetverbinding - draadloos. De andere naam is Wi-Fi-uitvoer. Wi-Fi-netwerken zijn doorgaans open of gesloten. In het geval van een open netwerk detecteert uw toestel automatisch zo'n netwerk en bevindt u zich direct op internet. Als het netwerk is gesloten, moet u het wachtwoord weten om in te loggen, evenals enkele andere beveiligingsinstellingen.

Aanbevolen: