Waarom Films Langzamer Gaan Als Je Online Kijkt

Waarom Films Langzamer Gaan Als Je Online Kijkt
Waarom Films Langzamer Gaan Als Je Online Kijkt

Video: Waarom Films Langzamer Gaan Als Je Online Kijkt

Video: LUAN GAAT ZiNGEN 🎤 u0026 DE MEiSJES GAAN DANSEN 🩰 | Bellinga Vlog #2228 2022, November
Anonim

Met de komst van snel internet is de functie voor het online bekijken van video's erg populair geworden onder pc-gebruikers. Er zijn hier tal van voordelen - u kunt een film bekijken zonder deze te downloaden of een schijf in een winkel te kopen, en onlangs is ook de functie van het bekijken van video's in high definition verschenen.

Waarom films langzamer gaan als je online kijkt
Waarom films langzamer gaan als je online kijkt

Om te bepalen waarom uw films "langzamer" worden bij het online kijken, raadpleegt u allereerst de configuratie van uw apparatuur. Bekijk in de eigenschappen van het menu "Deze computer" de instellingen voor de frequentie van de processor en RAM. Lees een overzicht van uw videokaart op internet. Als de hardware video online kan afspelen, ligt het probleem mogelijk bij de software.

Controleer op updates voor uw browser. Doe hetzelfde met de flash player die op uw computer is geïnstalleerd om online films en andere inhoud van internetbronnen af ​​te spelen. Start het paneel met browserinstellingen en kijk of de add-ons plug-ins hebben geïnstalleerd die het afspelen van media-inhoud via de browser kunnen vertragen. Controleer ook uw beveiligingsinstellingen.

Als u in orde bent met uw computerconfiguratie en software, is het heel goed mogelijk dat het probleem de snelheid van uw internetverbinding is. Om deze parameter te achterhalen, opent u de volgende pagina in uw browser: http://speedtest.net/. Op deze site kunt u de verbindingssnelheid van de huidige verbinding controleren door eerst de huidige downloads te pauzeren.

De optimale waarde voor vloeiende videoweergave in hoge kwaliteit is 3 megabits per seconde, maar dit kan ook afhankelijk zijn van individuele kenmerken. Voor het afspelen van video kan een snelheid van 512 of zelfs 256 kilobits per seconde ook voldoende zijn, maar in dit geval moet je even wachten terwijl de video wordt geladen.

Terwijl u online video's bekijkt, mag u geen verschillende games, grafische editors en andere programma's op uw computer uitvoeren die een bepaalde hoeveelheid bronnen vereisen. Download ook geen bestanden van internet tegelijk met het downloaden van video's.

Populair per onderwerp