Hoe Delphi . Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Delphi . Te Installeren
Hoe Delphi . Te Installeren

Video: Hoe Delphi . Te Installeren

Video: Hoe Delphi . Te Installeren
Video: Delphi 2016 with keygen install video 2024, Mei
Anonim

In tegenstelling tot het Windows XP-besturingssysteem, kent de installatie van Delphi 7-software op Windows Vista enkele problemen. Ze zijn gekoppeld aan aanvullende beveiligingsmaatregelen die in dit systeem zijn geïmplementeerd. daarom roept installatie op deze specifieke versie van Windows veel vragen op.

Hoe delphi. te installeren
Hoe delphi. te installeren

instructies:

Stap 1

Nieuwe beveiligingsbeperkingen in Windows Vista worden geassocieerd met het uiterlijk van User Account Control (UAC) in zijn samenstelling, het beschermt de computer tegen de manifestatie van kwaadaardige programma's en verbiedt het aanbrengen van wijzigingen in de map Program Files. Daarom, als de locatie van de systeemprogrammabestanden niet essentieel voor u is, kunt u de beperkingen die door UAC zijn ingesteld omzeilen door Delphi 7 in een andere map dan Program Files te installeren.

Stap 2

Na het uitvoeren van het installatieprogramma ontvangt u een waarschuwing over een beveiligingsrisico van Delphi. Negeer dit bericht en ga verder met de installatie door op de toets Programma uitvoeren te drukken. Daarna vindt de standaard installatie van het programma in het systeem plaats.

Stap 3

Voer het geïnstalleerde programma uit. Er wordt opnieuw een beveiligingswaarschuwing afgegeven. Vink het vakje "Dit bericht niet meer weergeven" aan en klik op de knop Programma uitvoeren.

Stap 4

Na het starten van het programma zal het creëren van nieuwe projecten onmogelijk zijn. In verband met het verbod om wijzigingen aan te brengen in de map Delphi7 / Bin, wordt een waarschuwing weergegeven over de onmogelijkheid om de bijbehorende bestanden te hernoemen.

Stap 5

Om dit probleem op te lossen, opent u de beveiligingsinstellingen van de map C:\Program Files\Borland\Delphi7\Bin en vinkt u de vakjes aan zoals weergegeven in de afbeelding. Dezelfde wijzigingen moeten worden aangebracht voor de map Delphi7 / Projects en voor alle andere mappen die moeten worden gewijzigd tijdens het werken met Delphi.

Hoe delphi. te installeren
Hoe delphi. te installeren

Stap 6

Er moet ook worden opgemerkt dat in Vista het Windows-besturingssysteem WinHelp niet ondersteunt en dat de standaard Windows Help-toepassing niet langer is opgenomen in de Windows-distributie. Om 32-bits helpbestanden met de extensie ".hlp" uit te voeren, moet u daarom de Windows Help-toepassing van de website downloaden https://download.microsoft.com/ en installeer het op uw computer.

Aanbevolen: