Audio Invoegen In Een Video

Inhoudsopgave:

Audio Invoegen In Een Video
Audio Invoegen In Een Video

Video: Audio Invoegen In Een Video

Video: Audio Invoegen In Een Video
Video: How to Replace Audio in Video Without Re Encoding Video Using MKVToolNix 2024, Mei
Anonim

Het toevoegen van geluid aan een video of het vervangen van een audiotrack gebeurt met speciale hulpprogramma's voor videobewerking. Met de meeste moderne programma's kunt u met bijna elk audiobestand werken en hun toevoeging en synchronisatie wordt rechtstreeks in het editorvenster uitgevoerd.

Audio invoegen in een video
Audio invoegen in een video

instructies:

Stap 1

Download een app om met videobestanden te werken. Het makkelijkste programma om een extra audiotrack toe te voegen is VirtualDubMod. Het vereist geen installatie, is gemakkelijk te gebruiken en heeft een vrij brede functionaliteit. Movavi video-editor en CyberLink PowerDirector behoren tot de programma's waarmee u de audiotrack kunt bewerken en de synchronisatie-instellingen voor muziek en video kunt wijzigen.

Stap 2

Installeer de gedownloade applicatie door het installatiebestand uit te voeren en de instructies op het scherm te volgen. Als VirtualDubMod is geselecteerd om te downloaden, pakt u het gedownloade archief uit in een voor u geschikte map.

Stap 3

Als u VirtualDubMod gebruikt, gaat u naar Bestand - Openen om het videobestand toe te voegen dat moet worden gewijzigd. Open daarna het tabblad Streams - Streamlijst. Selecteer in het venster dat verschijnt een of meer audiotracks met de knop Toevoegen. De afspeelvolgorde van de toegevoegde audio kan worden gewijzigd met de knoppen Omhoog en Omlaag. Het item Uitschakelen is verantwoordelijk voor het verwijderen van onnodige tracks. Ga na het toevoegen van de gewenste audiobestanden naar het menu Video - Direct Stream Copy. Sla uw wijzigingen op met Bestand - Opslaan als.

Stap 4

Het werkingsprincipe van alle videobewerkingsprogramma's is ongeveer hetzelfde. Als u besluit een hulpprogramma van CyberLink of Movavi te gebruiken, laadt u eerst het gewenste videobestand via het menu "Bestand" - "Openen".

Stap 5

Onderaan het editorvenster ziet u een paneel waar de video- en audiotracks worden weergegeven. Gebruik de muis om het audiobestand naar dit gedeelte van de applicatie te slepen. Gebruik de bijbehorende functies om het audiofragment te bewerken. Met de optie "Trimmen" kunt u bijvoorbeeld een deel van de melodie verwijderen.

Stap 6

Nadat u de bewerkingen voor het toevoegen van een audiotrack hebt voltooid, slaat u de wijzigingen op met behulp van het item "Bestand" - "Opslaan als …".

Aanbevolen: