Een Inscriptie Invoegen In Een Video

Inhoudsopgave:

Een Inscriptie Invoegen In Een Video
Een Inscriptie Invoegen In Een Video

Video: Een Inscriptie Invoegen In Een Video

Video: Een Inscriptie Invoegen In Een Video
Video: Video Invoegen 2024, Mei
Anonim

De gemaakte video kan worden versierd met een verscheidenheid aan bijschriften en titels. Bovendien is de functie van het overlappen van tekst op video aanwezig in de meeste video-editors. Inclusief - in Movie Maker, dat deel uitmaakt van het Windows-besturingssysteem.

Een inscriptie invoegen in een video
Een inscriptie invoegen in een video

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - video gemaakt;
  • - Windows Movie Maker geïnstalleerd op uw computer.

instructies:

Stap 1

Nadat de film bijna klaar is, kun je beginnen met het begeleiden van de frames met verschillende bijschriften en titels. Om dit te doen, selecteert u het gedeelte "Bewerkingen" bovenaan de werkbalk. Nadat u op deze knop in het linkerdeel van het werkvenster hebt gedrukt, wordt een nieuw menu geopend voor het maken van titels en titels en hun verdere toevoeging aan de film. De locatie van de bijschriften kan aan het begin van de video zijn, aan het einde of op de geselecteerde clip, enz. U moet het gewenste item opgeven en de tekst typen.

Stap 2

Met het begin en het einde van de film is alles duidelijk: de aftiteling valt vanzelf op zijn plaats. Als u Bij geselecteerde clip aanvinkt, zoekt u het gewenste punt op de bewerkingstrack. Verplaats hiervoor met de muis de blauwe balk in de regel met de tekst of gebruik de speciale cursor op het weergavescherm. Specificeer het gebied waar u titels moet invoegen en klik op de knop "Voltooien".

Stap 3

Dan verschijnt het "E"-teken op het bewerkingsspoor na een lichte verduistering, wat aangeeft dat de inscriptie aan het project is toegevoegd. Wanneer u over een blauwe balk zweeft, wordt de tekst ervan op het scherm geopend.

Stap 4

Experimenteer met de lettertypen en de kleur van de letters om het ontwerp kleurrijker te maken. U kunt ook de animatie van de tekst, de positie op het scherm en de transparantie wijzigen.

Stap 5

Om de tekst en de eigenschappen ervan in het geopende venster te bewerken, klikt u op de letter "A", waarna u eventuele wijzigingen met de inscriptie kunt aanbrengen. Vergeet niet om de meest geschikte opties in het project op te slaan: anders is uw werk mogelijk tevergeefs. Overigens kan het aantal toegevoegde labels onbeperkt zijn. Overdrijf het niet, onthoud het gevoel voor verhoudingen.

Stap 6

De lettertypen op uw computer kunnen u helpen het uiterlijk van uw belettering te veranderen. Ze worden allemaal opgeslagen op de lokale C-schijf in de map Fonts van de Windows-systeempartitie. Je kunt er nieuwe lettertypen aan toevoegen als je wilt. Om dit te doen, moet u ze downloaden van sommige internetsites (of een speciale schijf met lettertypen kopen) en ze in de map Windows / Fonts op de C-schijf plaatsen.

Aanbevolen: