Een Programma Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Programma Kiezen
Een Programma Kiezen

Video: Een Programma Kiezen

Video: Een Programma Kiezen
Video: Gênante tanden: compilatie 2024, Mei
Anonim

In de 21e eeuw betekent niet weten hoe je een computer moet gebruiken hetzelfde als niet kunnen schrijven of lezen. Elke gebruiker moet programma's kunnen selecteren en installeren op basis van hun doelen en behoeften. De belangrijkste pc-toepassingen moeten worden gepresenteerd.

Een programma kiezen
Een programma kiezen

instructies:

Stap 1

Leer hoe u de Microsoft Office-suite gebruikt. Het wordt meestal standaard meegeleverd op het systeem dat u bij uw computer hebt gekocht. U kunt alle instructies lezen op https://www.msoffice2010.ru/. Hier zijn de nieuwste versies van populaire programma's als "Word", "Excel", "Publisher", "PowerPoint"

Stap 2

Analyseer ook alle functies van deze programma's met behulp van deze bron. Dit pakket is gewoon onvervangbaar voor mensen van alle specialismen en beroepen, omdat u schriftelijke informatie in verschillende formaten kunt opslaan: tabellen, presentaties, documenten.

Stap 3

Installeer een goed antivirusprogramma. Er zijn momenteel twee meest bekende en actieve bronnen: https://www.esetnod32.ru/ en https://www.kaspersky.com/. Download en koop een licentie van deze sites en installeer de antivirus op uw computer. Vergeet tegelijkertijd niet om vertrouwd te raken met de instructies voor deze programma's, dit zal uw computer beschermen tegen virussen en netwerkbedreigingen. U kunt deze stap het beste meteen doorlopen, zodat u in de toekomst geen problemen ondervindt

Stap 4

Zoek in een willekeurige zoekmachine en download de programma-archiver "WinRar". Je hebt het nodig om bestanden te comprimeren, waardoor ze veel gemakkelijker op te slaan en over te dragen zijn. Het is niet moeilijk om het te gebruiken, je hoeft het alleen maar op het adres te krijge

Stap 5

Werk uw versie van Internet Explorer 7 bij om het netwerk te gebruiken. Geen enkele gebruiker kan nu eenvoudigweg zonder internettoegang, en met deze browser kunt u dit het meest succesvol doen. Maak op dezelfde bron vertrouwd met alle instructies en instellingen.

Stap 6

Luister naar je favoriete muziek met het programma "Winamp". U kunt het downloaden van de officiële website van dit product https://www.winamp.com/. Deze speler kan de meest populaire muziekformaten zoals MP3 afspelen. Het voordeel is het gebruiksgemak en de mogelijkheid om een groot aantal nummers te downloaden.

Aanbevolen: