Een Programma Voor Gegevensherstel Kiezen?

Inhoudsopgave:

Een Programma Voor Gegevensherstel Kiezen?
Een Programma Voor Gegevensherstel Kiezen?

Video: Een Programma Voor Gegevensherstel Kiezen?

Video: Een Programma Voor Gegevensherstel Kiezen?
Video: Hoe kan ik mijn data terughalen met data recovery software? 2024, Mei
Anonim

Nadat u bestanden van uw harde schijf of externe schijven hebt verwijderd, moet u de opgegeven informatie zo snel mogelijk herstellen. Hiervoor is het aan te raden om speciale software te gebruiken.

Een programma voor gegevensherstel kiezen?
Een programma voor gegevensherstel kiezen?

Het is nodig

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om een hoogwaardig herstel van belangrijke bestanden te garanderen, moet u een programma met alle verantwoordelijkheid kiezen. Het grootste deel van de hulpprogramma's die zijn ontworpen voor het scannen van verwijderde bestanden, kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: universeel en smal profiel. Als u verschillende soorten bestanden wilt herstellen, kies dan voor universele software zoals Easy Recovery.

Stap 2

Als u bepaalde bestandsindelingen, zoals afbeeldingen, moet vinden en opslaan, gebruik dan gespecialiseerde software. Een treffend voorbeeld van een dergelijke toepassing is het hulpprogramma Magic Photo Recovery.

Stap 3

De belangrijkste voordelen van toepassingen die zijn ontworpen om bestanden van een bepaald type te herstellen, zijn de hoge scansnelheid en de mogelijkheid om met een groot aantal bestandssystemen te werken. Zorg er bij het kiezen van een programma voor dat u controleert of het in staat is om bestanden van flash-kaarten en soortgelijke apparaten te herstellen.

Stap 4

Vergeet niet om de details van de functionaliteit van het programma te achterhalen. Bepaalde toepassingen kunnen bestanden niet alleen herstellen na normale verwijdering, maar ook na formatteren, het wijzigen van het bestandssysteem en zelfs het verwijderen van een volledige partitie.

Stap 5

Overweeg of u bereid bent te betalen voor de mogelijkheid om hoogwaardige software voor bestandsherstel te gebruiken. Probeer eerst uw schijf te scannen met de gratis apps. De praktijk leert dat de meeste bestanden met bijna elk programma hersteld kunnen worden.

Stap 6

Het is belangrijk om te begrijpen dat u voor succesvol informatieherstel enkele regels moet volgen. Gebruik eerst nooit de schijfpartitie waar de verwijderde bestanden zich bevonden. Ten tweede, probeer de herstelprocedure zo snel mogelijk te starten. Als de bestanden beschadigd zijn na het opslaan, probeer dan hun structuur te herstellen met speciale programma's.

Aanbevolen: