Windows-beveiligingswaarschuwing Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Windows-beveiligingswaarschuwing Uitschakelen
Windows-beveiligingswaarschuwing Uitschakelen

Video: Windows-beveiligingswaarschuwing Uitschakelen

Video: Windows-beveiligingswaarschuwing Uitschakelen
Video: Windows Defender inschakelen en uitschakelen: How To video 2024, Mei
Anonim

Een van de onderdelen van het Windows-besturingssysteem is het "Security Center". Hij houdt toezicht op veranderingen in het systeem en informeert over veranderingen die naar zijn mening het niveau van computerbeveiliging verminderen. De gebruiker kan last hebben van regelmatig geschreeuw van alarm, en er is een wens om dit centrum uit te schakelen.

Windows-beveiligingswaarschuwing uitschakelen
Windows-beveiligingswaarschuwing uitschakelen

instructies:

Stap 1

Als u Windows XP gebruikt, dubbelklikt u in het Configuratiescherm op het pictogram Beveiligingscentrum. Klik aan de linkerkant van het scherm in het gedeelte "Bronnen" op de link "De manier waarop u op de hoogte wordt gesteld …" en schakel de selectievakjes uit voor de taken waarin u niet geïnteresseerd bent. Klik op OK om uw beslissing te bevestigen.

Stap 2

Als u Windows 7 op uw computer hebt geïnstalleerd, klikt u in het Configuratiescherm op de koppeling Systeem en beveiliging. Open in een nieuw venster de link "Support Center" en selecteer aan de linkerkant van het scherm "Configure Support Center". Wis in het venster "Berichten in- of uitschakelen" de vlaggen naast onnodige taken.

Stap 3

Het is mogelijk om Center-waarschuwingen uit te schakelen met behulp van de Register-editor. Vouw de map [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftSecurity Center] uit en zoek de toetsen FirewallDisableNotify, UpdatesDisableNotify en AntiVirusDisableNotify aan de rechterkant van het scherm.

Stap 4

Maak hun waarde gelijk aan 1. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de parameter en selecteer de optie "Wijzigen". Voer 1 in het veld "Waarde" in en bevestig de wijziging door op OK te klikken. Je kunt het anders doen. Markeer de parameter met de cursor en klik in het menu "Bewerken" op de optie "Bewerken". Voer 1 in het veld "Waarde" in en klik op OK om te bevestigen.

Stap 5

U kunt het register bewerken in Kladblok of een andere teksteditor. Voer het programma uit en voer de code in: Windows Register-editor versie 5.00; Anti-virusmeldingen uitschakelen [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftSecurity Center] "AntiVirusDisableNotify" = dword: 00000001

Stap 6

Schrijf de code voor elk van de sleutels en scheid de items met lege regels. Sla de tekst op als een REG-bestand en klik op OK. Klik hiervoor in het menu "Bestand" op de opdracht "Opslaan als…" Klik vervolgens op het pictogram van het opgeslagen bestand, waarna het register wordt gewijzigd.

Aanbevolen: