Hoe Spam Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Spam Te Verwijderen
Hoe Spam Te Verwijderen

Video: Hoe Spam Te Verwijderen

Video: Hoe Spam Te Verwijderen
Video: Zo verwijder je spam uit je iCalender - EDITIE NL 2024, Oktober
Anonim

Het internet is een geweldige uitvinding van de mensheid, die veel problemen heeft opgelost en opgelost. Mensen vinden binnen enkele minuten een enorme hoeveelheid nuttige en noodzakelijke informatie, communiceren met vrienden die ze al jaren niet hebben gezien en verdienen zelfs geld door thuis te zitten. Maar naast alle positieve aspecten komen ook de negatieve.

Hoe spam te verwijderen
Hoe spam te verwijderen

instructies:

Stap 1

Het meest globale probleem is spam, dat wil zeggen, onnodige informatie, meestal van een reclamekarakter, die bedoeld is om de gebruiker te motiveren en in de meeste gevallen zelfs te misleiden. Het is onmogelijk om er volledig vanaf te komen, maar het is gemakkelijk om de invloed ervan te verminderen. Ten eerste, registreer je niet op verschillende soorten dubieuze sites. Meestal leveren ze u geen enkel voordeel op, maar in ruil daarvoor krijgen ze het adres van uw mailbox, dat ze voor hun eigen doeleinden gebruiken, waardoor u voortdurend wordt lastiggevallen met brieven met advertenties. Als u zich echt moet registreren, schakelt u het vakje "Abonneren op de bedrijfsnieuwsbrief" alleen uit als het niet echt belangrijk voor u is. Spammailing is de meest voorkomende vorm van reclame en het lokken van gebruikers naar dubieuze projecten.

Stap 2

Als u toch brieven van een bepaalde site ontvangt, kunt u deze altijd weigeren. Zoek aan het einde van een van de brieven een inscriptie, meestal in zeer kleine lettertjes, die u uitnodigt om de link te volgen als u de nieuwsbrief van dit bedrijf niet langer wenst te ontvangen. Als de brief afkomstig is van een voor u onbekende ontvanger, markeer deze dan als spam en de e-mailclient blokkeert dit adres.

Stap 3

Als er constant spam op uw ICQ-nummer aankomt, doet u het volgende. Onthoud allereerst dat u uw contacten niet opnieuw in verschillende registratieformulieren moet achterlaten, als dit niet nodig is. Een postadres is voldoende om contact met u op te nemen, en door uw persoonlijke gegevens over het internet te verspreiden, maakt u uzelf erger.

Stap 4

Ten tweede, schakel een spambot in uw ICQ-programma in. Om dit te doen, voert u een verificatievraag in die wordt gesteld aan elke gebruiker die u een bericht probeert te sturen en het antwoord daarop. Natuurlijk moet deze vraag er een zijn waarop iedereen het antwoord weet, anders kunnen zelfs uw kennissen u niet schrijven.

Stap 5

Controleer ten slotte de antivirusupdates op uw computer: de meeste hebben een module die dubieuze sites en verschillende pop-upberichten blokkeert, wat ook de kans op spam in uw richting verkleint.

Aanbevolen: