Hoe Spellen Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Spellen Te Russificeren
Hoe Spellen Te Russificeren

Video: Hoe Spellen Te Russificeren

Video: Hoe Spellen Te Russificeren
Video: Aardrijkskunde 3 MAVO Grenzen en Identiteit p3.9 Rusland en conflicten 2024, Mei
Anonim

Om het spel begrijpelijker en interessanter te maken, is het noodzakelijk om het te russificeren. In dit geval worden speciale patches gebruikt die door programmeurs zijn geschreven. Dergelijke programma's bevatten verschillende correcties en correcties voor het spel, inclusief de Russischtalige versie. Het is belangrijk om de ROM te vinden, waarvan de versie volledig overeenkomt met de versie van het spel.

Hoe spellen te russificeren
Hoe spellen te russificeren

Noodzakelijk

Originele ROM, een van de Chief-net IPS-, smart-IPS-, Lunar IPS-, IPS-WIN-programma's

instructies:

Stap 1

Zoek en download de originele ROM op internet door de naam in de zoekopdracht in te voeren. De patch bevat alle benodigde informatie, uitvoerbare bestanden, een emulatorprogramma.

Stap 2

Pak het archief uit. Als het ROM een uitvoerbaar bestand is met de extensie exe, is het gebruik van extra programma's niet nodig voor de werking ervan. U hoeft alleen de exe-patch uit te voeren die het volledige pad naar het originele ROM specificeert.

Stap 3

Als de ROM een ips-patch is, gebruik dan in dit geval een programma van derden, bijvoorbeeld smart-IPS, Lunar IPS, Chief-net IPS, IPS-WIN. Start in een dergelijke situatie eerst het externe emulatorprogramma. Specificeer vervolgens in het werkvenster het bestand dat u wilt patchen. Bepaal daarna het pad naar de ips-patch en voer deze uit.

Aanbevolen: