Hoe Komt U In Liberty City

Inhoudsopgave:

Hoe Komt U In Liberty City
Hoe Komt U In Liberty City

Video: Hoe Komt U In Liberty City

Video: Hoe Komt U In Liberty City
Video: Migos - How We Coming (Official Video) 2024, Mei
Anonim

Liberty City (City of Liberty) is een fictieve stad in de gameruimte van de Grand Theft Auto-serie. Het prototype van Liberty City in het echte Amerika is New York met zijn bendes, criminelen, politieagenten en unieke infrastructuur.

Hoe komt u in Liberty City
Hoe komt u in Liberty City

instructies:

Stap 1

In Grand Theft Auto III komt de hoofdrolspeler Liberty City binnen dankzij zijn vriend, die een politie-escortewagen opblaast en de speler uit de gevangenis redt. De game speelt zich af op het eiland Portland, het armste deel van de City of Liberty. Naarmate het spel vordert, krijgt de held een taak van het hoofd van de lokale maffia Salvatore Leone. De baas vraagt om het lijk in de kofferbak van de rode Cheetah kwijt te raken. De held komt er echter op tijd achter dat de auto is gedolven en zijn leven in gevaar is, waarna hij een uitnodiging ontvangt voor Asuka, het hoofd van de Yakuza-maffia. Deze taak opent de weg naar het tweede eiland van Liberty City - Staunton Island. SAM zal Asuka doden en de weg openen voor de speler naar het derde eiland Liberty City Shoreside Vale. Na het voltooien van missies zal de communicatie tussen de eilanden worden onderhouden met behulp van metro, bruggen en tunnels.

Stap 2

Je kunt terug naar Liberty City in de volgende serie Grand Theft Auto: Liberty City Stories. Voordat je dezelfde City of Freedom uit Grand Theft Auto III opent, maar met een licht aangepaste kaart van stedelijke gebieden, een transportpark en een communicatiesysteem tussen de eilanden. In deze versie van het spel wordt de doorgang tussen Portland Island en Staunton Island afgesloten. Je kunt alleen de tunnel gebruiken die de noordelijke en zuidelijke districten van Shoreside Vale met elkaar verbindt. Brug "Callahan Bridge" is ook niet voltooid, maar tijdens de passage van de missie "From Zero to Hero" verschijnen er springplanken op, waarmee je naar het oostelijke eiland Liberty City kunt gaan. Daarnaast wordt de verbinding tussen de eilanden ondersteund door een transportveer.

Stap 3

De versie van Grand Theft Auto IV toont Liberty City in al zijn glorie: de straten zijn gedetailleerder weergegeven, veel huizen hebben een duidelijke gelijkenis met hun echte prototypes, de verbeterde graphics verbazen met de volumetrische perceptie van objecten. Traditioneel is aan het begin van het spel een deel van de stad afgesloten voor de speler. Je kunt er alleen in komen na het voltooien van bepaalde missies. De zoektocht "Roman's Sorrow" voltooit het eerste deel van het spel en opent een nieuw gebied van Liberty City voor de held - Bohan. De moord op Frankie Garonne in de missie "I Need Your Clothes, Your Boots, and Your Motorcycle" zal de deur openen naar Middle Park op Algonquin.

Aanbevolen: