Een Film Uploaden Naar Uw Computer

Inhoudsopgave:

Een Film Uploaden Naar Uw Computer
Een Film Uploaden Naar Uw Computer

Video: Een Film Uploaden Naar Uw Computer

Video: Een Film Uploaden Naar Uw Computer
Video: Hoe moet je een filmpje uploaden vanaf je Laptop/Pc ? 2024, April
Anonim

Als je toevallig een dvd hebt met een film die je in je verzameling wilt opslaan op de harde schijf van je computer, en je weet niet hoe je dat moet doen, lees dan de eenvoudige instructies waarmee je de film naar je computer kunt downloaden.

Een film uploaden naar uw computer
Een film uploaden naar uw computer

instructies:

Stap 1

Plaats de schijf in het optische station (station) van uw computer en wacht tot deze begint te draaien. Als er een klein venster op het scherm verschijnt waarin u wordt gevraagd om een of andere actie te selecteren, klikt u op het pictogram met een mapafbeelding om de bestanden die op de schijf staan te openen. Als dit venster niet verschijnt, dubbelklik dan op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad en selecteer het schijfpictogram en klik erop.

Stap 2

Een venster met de inhoud van de schijf wordt voor u geopend, waarin u twee mappen ziet: AUDIO_TS en VIDEO_TS. Klik met de rechtermuisknop op het mappictogram VIDEO_TS en selecteer Kopiëren in het menu. Klik nu opnieuw op het pictogram "Deze computer" en selecteer de map op de schijf waarnaar u de film wilt kopiëren. Klik met de rechtermuisknop in deze map en kies Plakken. Het kopieerproces begint, wat enkele minuten kan duren. Nadat het kopiëren is voltooid, wordt de film op uw computer opgeslagen.

Aanbevolen: